nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 8.826 6.113 35 29 Aralık 2023 Konu Sahibi suslucan #41 ilgisini çekmiyorsun demekki bide yani paspas olmayın sen kadınsın erkek o, o koşacak o eklemeye çalışacak o mesaj atacak doğanın kanunu bu sen atarsan umrunda olmazsın tabi ki
ilgisini çekmiyorsun demekki bide yani paspas olmayın sen kadınsın erkek o, o koşacak o eklemeye çalışacak o mesaj atacak doğanın kanunu bu sen atarsan umrunda olmazsın tabi ki
D Defnem36 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2022 690 937 31 29 Aralık 2023 Konu Sahibi suslucan #42 suslucan .!.: hahahhah :) öyle deme üzülüyorum ama haklısın bana ulaşmak istese o imkanı ona verdim Genişletmek için tıkla... Senin iyiliğin için söylüyorum canim
suslucan .!.: hahahhah :) öyle deme üzülüyorum ama haklısın bana ulaşmak istese o imkanı ona verdim Genişletmek için tıkla... Senin iyiliğin için söylüyorum canim
S suslucan Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2022 129 27 25 30 Aralık 2023 Konu Sahibi suslucan #43 Defnem36 .!.: Senin iyiliğin için söylüyorum canim Genişletmek için tıkla... biliyorum canım dediğin gibi yapıcam zaten teşekkür ederim
Defnem36 .!.: Senin iyiliğin için söylüyorum canim Genişletmek için tıkla... biliyorum canım dediğin gibi yapıcam zaten teşekkür ederim