Bu kütüphanede merhabalaştiginiz eleman mı? Yani oysa eğer bu iş olmaz. Takip etmeniz bile çok gereksiz olmuş.. daha da coşmayın..Kızçelerim merhaba hoşlandığım biri var çok olmasada sohbetimiz var her zaman karşılaşmıyoruz arada bir denk geliyoruz instagramımı numaramı istememişti ama güzel sohbet ediyorduk bende instagramdan istek attım takipleşmeye başladım bende bugun hikaye attım gördü ama yazmadı ben yazsam mı ya da reels falan mı göndersem denk gelirsek nasıl davranmalıyım açık konuşabilirsiniz teşekkür ederim
Her türlü sonuca hazirsan yap gitsin. Reddederse yataklara düşerim , aman unatamam, salya sümük olurum ,mecnuna dönerim dersen boşver.Kızçelerim merhaba hoşlandığım biri var çok olmasada sohbetimiz var her zaman karşılaşmıyoruz arada bir denk geliyoruz instagramımı numaramı istememişti ama güzel sohbet ediyorduk bende instagramdan istek attım takipleşmeye başladım bende bugun hikaye attım gördü ama yazmadı ben yazsam mı ya da reels falan mı göndersem denk gelirsek nasıl davranmalıyım açık konuşabilirsiniz teşekkür ederim
Kapısına çiçek ve zütlü çikolata bir de yanında 28 taş. Çiçeğe kartı unutma. Üstüne "Senin hiçbir şey yapmana gerek yok. Ben her şeyi düşünüp yaparım." yazmayı unutma.Kızçelerim merhaba hoşlandığım biri var çok olmasada sohbetimiz var her zaman karşılaşmıyoruz arada bir denk geliyoruz instagramımı numaramı istememişti ama güzel sohbet ediyorduk bende instagramdan istek attım takipleşmeye başladım bende bugun hikaye attım gördü ama yazmadı ben yazsam mı ya da reels falan mı göndersem denk gelirsek nasıl davranmalıyım açık konuşabilirsiniz teşekkür ederim
yedim o haltı ama bir yandan iyi oldu dediğin gibi ben daha ne yapayım konuşmayı ben başlattım isteği ben attım istemiyor demek kiSana demiştim, istek atsan bu sefer beynini kemiren mesaj atma isteği olacak, mesajlaşsan bu sefer konu uzamazsa ona kafayı takacaksın diye ama sen ilk adımı atmışsın tebrikler