hahahhah :) öyle deme üzülüyorum ama haklısın bana ulaşmak istese o imkanı ona verdimBurdan cocuga yapışmış gibi görünüyorsun bence daha da bisey yapma sonuçta iletişim kuracağı Bi alan var artık eğer isterse kendi yazar
peki bu instagramdan çıkarayım mı kalsın öyleBaşlığı okudum ve içimden atma demek geldi. Atma
konuşma başlasın diye düşünmüştümHemen reels mi göndereceksiniz bu ne hız
evet o eleman Allaahhh rezil mi oldum canım şimdi ne bilim istekten önce daha çok umutlanıyordum attım öyle napıcam şimdiBu kütüphanede merhabalaştiginiz eleman mı? Yani oysa eğer bu iş olmaz. Takip etmeniz bile çok gereksiz olmuş.. daha da coşmayın..
O başlatsjnsiz niye başlatıyorsunukonuşma başlasın diye düşünmüştüm
İstek attım diye anladı mı yani ondan hoşlandığımı yazmam zaten dediğin gibi beklimNe bu acele yahu,bi sakin ol.Hiç bir şey yapma,bekle ! Keşke istek de atmasaydin.
Denk gelemiyorsaniz bu o istemediği içindir, üzgünüm.
kız durrr sakin ol reels falan atma mesaj da öyle.Zaten yapacağını yapmışsın dahası hoş durmaz ve bu kadar adım onu iyice kaçırabilir.Bırak geleceği varsa zaten gelir geleceği yoksa da hiç gemesin.Kızçelerim merhaba hoşlandığım biri var çok olmasada sohbetimiz var her zaman karşılaşmıyoruz arada bir denk geliyoruz instagramımı numaramı istememişti ama güzel sohbet ediyorduk bende instagramdan istek attım takipleşmeye başladım bende bugun hikaye attım gördü ama yazmadı ben yazsam mı ya da reels falan mı göndersem denk gelirsek nasıl davranmalıyım açık konuşabilirsiniz teşekkür ederim
Aşkımm çok fena gaza geldim benden bu kadar o zaman. İstek atmak da basitleştirdi mi benikız durrr sakin ol reels falan atma mesaj da öyle.Zaten yapacağını yapmışsın dahası hoş durmaz ve bu kadar adım onu iyice kaçırabilir.Bırak geleceği varsa zaten gelir geleceği yoksa da hiç gemesin.
Mesaj atıp bir şekilde ilişki başlatsanız bu sizin çabanızdan olur. Çocuk resmen başka iyi bir tercih yok önüme kadar da gelmiş biraz takılayım der. İstek atarak belli etmişsiniz niyetinizi. Konuşmak isterse o bir bahane bulur.Kızçelerim merhaba hoşlandığım biri var çok olmasada sohbetimiz var her zaman karşılaşmıyoruz arada bir denk geliyoruz instagramımı numaramı istememişti ama güzel sohbet ediyorduk bende instagramdan istek attım takipleşmeye başladım bende bugun hikaye attım gördü ama yazmadı ben yazsam mı ya da reels falan mı göndersem denk gelirsek nasıl davranmalıyım açık konuşabilirsiniz teşekkür ederim
tıp okuyo eli yüzü de düzgün iyice şımartırım o zamanMesaj atıp bir şekilde ilişki başlatsanız bu sizin çabanızdan olur. Çocuk resmen başka iyi bir tercih yok önüme kadar da gelmiş biraz takılayım der. İstek atarak belli etmişsiniz niyetinizi. Konuşmak isterse o bir bahane bulur.
Arkadaşının hesabından yastayız yazıp kendi resmini ekle ve bu çocuğu da etiketleevet o eleman Allaahhh rezil mi oldum canım şimdi ne bilim istekten önce daha çok umutlanıyordum attım öyle napıcam şimdi
yaaaaa ahahahh dalga geçmeee amaaa düzgün akıl ver :)Arkadaşının hesabından yastayız yazıp kendi resmini ekle ve bu çocuğu da etiketle
Yani en doğru olan ölü taklidi yap gost ol, seni arasa bile bulmakta zorlansin.. erkekler kovalamayı kazanmayı elde etmek için mücadele etmeyi sever, yaratılışları böyle. Valla ciddi diyorum ortadan kaybol merak etsin..yaaaaa ahahahh dalga geçmeee amaaa düzgün akıl ver :)
Merak edeceğini sanmıyorum da karşılaşmıyoruz zaten denk gelmeye çalışıyorum o kadar denk de getiremiyorum hiçYani en doğru olan ölü taklidi yap gost ol, seni arasa bile bulmakta zorlansin.. erkekler kovalamayı kazanmayı elde etmek için mücadele etmeyi sever, yaratılışları böyle. Valla ciddi diyorum ortadan kaybol merak etsin..
O zaman eternal sunshine of the spotless mindMerak edeceğini sanmıyorum da karşılaşmıyoruz zaten denk gelmeye çalışıyorum o kadar denk de getiremiyorum hiç
büyü mü yapsam hahhahhhhaO zaman eternal sunshine of the spotless mind
Onu mu diyorum benbüyü mü yapsam hahhahhhha
hahahahha son sorum istek attım diye rezil oldum mu ben şimdi anladı mı yani sonra sildirmeye gidiyorum :)Onu mu diyorum benanılarını unut, sildir beyninden diyorum..
Ne bilim bir şekilde sohbete başlamak istedim ben deO başlatsjnsiz niye başlatıyorsunu
Dayanamadım canım belki olur dedim attım isteği şimdi de belki olur diye mesaj atayım diyordum keşke isteği bile atmasaydım rezil ettim kendimi demiAh süslücan, biz sana yapma demiştik halbuki ama dinlememişsin neyse sen öyle karar vermişsin.
Bari bundan sonra relax ol biraz , reels falan atma inan bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz.