• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım çocuğu buluşmaya çağırmalı mıyım?

medinegirginer23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
86
29
3
24
Benden hoşlanan biri vardı fakat ben uzun bir süre oralı olmadım buna rağmen karşımdaki yinede adım atmaya devam ediyor ve sanırsam bende artık bir şeyler hissetmeye başlıyorum. Yarın arkadaşlarımla sahilde olacağız ve onu da çağırmak istiyorum fakat biraz çekiniyorum. Sizce çağırsam çok abes mi durur yoksa çağırmalı mıyım?

Sürekli bir mesajlaşma haliniz var ise "sahile çıkacağız sen de gelsene hava çok güzel" yazabilirsiniz bence.

Benden hoşlanan biri vardı fakat ben uzun bir süre oralı olmadım buna rağmen karşımdaki yinede adım atmaya devam ediyor ve sanırsam bende artık bir şeyler hissetmeye başlıyorum. Yarın arkadaşlarımla sahilde olacağız ve onu da çağırmak istiyorum fakat biraz çekiniyorum. Sizce çağırsam çok abes mi durur yoksa çağırmalı mıyım?
Şahsen bu durum benim hoşuma giderdi empati yaparsak

Birşeyler hissediyor ve adım atmak istiyorsan başbaşa konus. Arkadaşla değil.

Neden arkadaşlarınlayken çağırıyorsun ki? Bence bir gün sahile indiğinizde bir muhabbet kurun, bende hava güzelken çıktım öyle kahve içiyorum, sende gel istersen birlikte kahve içeriz diyerek teklif edebilirsin. İkinizde daha rahat olursunuz. Denemeye değer. Bir şeyler hissediyorsa teklifi havada kapar gelir, hissetmiyorsa da baştan duygularınız yoğun değilken bitirirsiniz. Reddeder diye korkmayın.

Back
X