- Konu Sahibi MissisHippi
merhaba arkadaşım evine bayıldım çok huzur verir insana ne şirin merdivenleri var kutu gibi ki ben cok severim böyle evleri Rabbim ağzının tadını bozmasın güle güle sağlıkla oturun sevdiklerinizle canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşım evine bayıldım çok huzur verir insana ne şirin merdivenleri var kutu gibi ki ben cok severim böyle evleri Rabbim ağzının tadını bozmasın güle güle sağlıkla oturun sevdiklerinizle canım :)
bu evdemi tarz yok canım yaa..bittim ben buna
tam yaşanacak bir ev..
tatLıLıkla oturun inşallah![]()
kitaplar,spor,balkonda dinlence ben çok yaşam tarzını beğendim
güle güle oturun....
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler :))Tarssiz,tarzli evinize bayildim..cok rahat,kasmayan icini isitan bir tarz olmus..esyalari oylesine aldiginizi yazmissiniz,fakat zaten zevkinizden gelen bir tarz varmis :))ya devami olsaydi keske resimlerin..az koydugunuza uzuldum![]()
Arkadaşlar güzel evlerinizi gördüm ve dayanamadım,bende tarzı olmayan evimin bi iki bölümünü gönderdim:)))
ay ne kadar güzel mutfakhem kocaman hem de sanırım bahçeye açılıyor, mis gibi temiz havayı solur gibiyim
ben de istiyorum
güle güle oturun, bayıldım![]()
bende fotolara bakar bakmaz heralde fınlandıyada falan oturuyorsunuzdur dıye dusunmustum:)
okudum istanbulmuş.
:) hoş evmiş. huzurla oturun.
çok sade ve hoş bir ev,güle güle oturun...
Evizin çok güzel ve huzurlu görünüyor :) Ağız tadınız hiç bozulmasın sağlıkla oturun evinizde :)
ahşap jaluzi var sanırım camlarda ? kullanımı nasıl acaba memnunmusunuz ? temizliği vs konularında. Kısacası önerirmisiniz?
Ben Mutfak için düşünüyorumda . Kullananlara sorayım dedim bende :)