• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Peygamberimiz bir gün namaz kılarken bir yılan onu sokmak üzereyken adamın biri kedisini üzerine salmış yılanı öldürmüş. O da kedinin sırtını sevmiş. Ondan sonra kedilerin sırtı yere gelmemiş. Geçenlerde de video izledim kedi timsaha kafa tuttu.
Benım dişi olan belkı kafa tutarda erkek olan kesın ölür :)
Elektrik süpürgesi görunce kıhh kıhh kıhhh lar havada uçuşuyor :)

Ben kedılere arada şaka yapıyorum böök diye akılları çıkıyor :KK70:

Bizimki geçen yaz cama çıktı. Kargalar başladı camın önünden uçmaya. Bizimki de savaş pozisyonunu aldı avlanma seslerini çıkarmaya başladı. Tabii kargalarda örgütlendi sayıları 4 katına çıktı. Bizim manyak daha da coştu :rolleyes: İçeri zor aldım. Eşşek ya hiç dışarı çıkmamışsın nereden biliyorsun savaşmayı.

Bizimki geçen yaz cama çıktı. Kargalar başladı camın önünden uçmaya. Bizimki de savaş pozisyonunu aldı avlanma seslerini çıkarmaya başladı. Tabii kargalarda örgütlendi sayıları 4 katına çıktı. Bizim manyak daha da coştu :rolleyes: İçeri zor aldım. Eşşek ya hiç dışarı çıkmamışsın nereden biliyorsun savaşmayı.
Ay cok tatlisiniz

Ay cok tatlisiniz
Öyleyisdir :21:

10370988_10206617687909862_5959609900143389790_n.webp

Hacıyatmaz Cad. Tahtakurusu Mah. İstanbul Avcılar No:56 Flotya konutları K:63 bekliyorum
6,30 da evdeyım :) beden önce gelip çayı demle :KK70:

Ben orayı biliyorum bi kere önünden geçmiştim :KK70:

Ay kiyamam sana ne istiyor canin hemen yapivereyim esin senden gecmi geliyor eve
Bazen geeçç bazen iş yerıme gelıyor birliktye gidiyoruz :))
Tam net bişey dıyemıyorum saat 6 ya kadar 6 da soruyom durumlar ne ona göre program yapcam . Gelcem derse hemen yemek dusunuyorum.

Of çok zor ama tum yukumluluk bende kız :( Hastaneye geçiş yapmak ıstıyorum ama burdakılerle aile gibi olduk ya bıde burası baya baya rahat kımse karışmaz yanı bana butun gun odamdan çıkmam nerdeyse anca lastık gelırse sayıma gıderım :)

Ön Muhasebe :) Eli ayağıyım buranın :)
3 yıldır burdayım 1 gun gelmıyım işe burası felç :KK70:

Bir yerin eli ayagi olmak hem iyi hem kotu. Seni kaybetmek istemedikleri icin huyuna gidiyorlar ama hasta falan olsan firma duruyor. Simdi dogumda 6 ay kadar ara vericem o ara ne yapacaklar bilmiyorum :(

Bir yerin eli ayagi olmak hem iyi hem kotu. Seni kaybetmek istemedikleri icin huyuna gidiyorlar ama hasta falan olsan firma duruyor. Simdi dogumda 6 ay kadar ara vericem o ara ne yapacaklar bilmiyorum :KK43:
Aynen. Hasta olucam diye aklım cıkıyor :(
Geçen sene 1 hafta yataktan cıkamadım elımde telefon hep yonlendırdım onları ..
Dimii senın doğum varo_O .

Of çok zor ama tum yukumluluk bende kız :KK43: Hastaneye geçiş yapmak ıstıyorum ama burdakılerle aile gibi olduk ya bıde burası baya baya rahat kımse karışmaz yanı bana butun gun odamdan çıkmam nerdeyse anca lastık gelırse sayıma gıderım :)
Hastanede iyi fikir orasida zor olmaz bence

Back
X