- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Hayir kediKız o köpek değil miydi![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir kediKız o köpek değil miydi![]()
![]()
![]()
lastik falan takarız hep birlikte napcaz başkauu Kız napcanız bana![]()
Biliyonmu sen onuKız o köpek değil miydi![]()
![]()
![]()
Kız çalışanlar var biz mi takcaz ben size çay kahve isterim içerik bdv den konuşuruz :))lastik falan takarız hep birlikte napcaz başka![]()
Evett eve yılan mı ne girmiş aslında onu yımış tee ondan kan olmuştaaa :)) :))Biliyonmu sen onu
Sanada mı öyle dıyolar
Banada Kedileri napcan çocuk olunca diyolar . Hiçç napim daha buyuk bı eve geçeriz sonuçta artık 3 çocuğum olcak dıyorum
Bazı akrabalarım eve gelmez neymiş efendımm kedilerim onlara bakıyomuşNapsın hayvan hayret bişi ..
Yani zarari yoktur tabiki kadinin birisi eve kedi almış bebegide varmis kadinin sonra bebegi evde bırakmış disariya cikmis bide gelmis ki kedinin agzi yuzu kan icinde kadin cok telaslanmis bebegime birsey yapti diye kediyi evden atmis hemen kosmus bebegin yanina
Çok iyiydi ya Kaplumbağa doğurmuş demek .İyi tamam gelmesinler
Ama hep mış mışlı hikayeler.
Size bişey anlatayım, annemin de kedisi var. Severken komşu teyze geldi. Kediyi sevme çocuğun kediye benzer dedi. Olmaz öyle şey dedim. Olur mu bizim orda kadının biri kaplumbağa sevmiş kaplumbağa doğurmuşDedim ki atmaaa... Kadın kedi sevmiyim diye iki dakkada hikaye uydurdu.
Evet bebege yilan zarar vermesin diye yılanı öldürmüş ama bende kedi olarak biliyorumEvett eve yılan mı ne girmiş aslında onu yımış tee ondan kan olmuştaaa :)) :))
Ama bildiğim köpeği kanlı görunce öldürüyolardı .s
Çok iyiydi ya Kaplumbağa doğurmuş demek .
Yok kız , kedı yılan görse korkudan kaçarEvet bebege yilan zarar vermesin diye yılanı öldürmüş ama bende kedi olarak biliyorum
Doğumu kolay olmuşturHee aynen kaplumbağaya benzer çocukta değil direkt kaplumbağayı doğurmuş.O zaman keçiyle at sevelim unicorn doğuralım tövbe estağfirullah.
Ay çok guldum at sevseymis belki at dogururduİyi tamam gelmesinler
Ama hep mış mışlı hikayeler.
Size bişey anlatayım, annemin de kedisi var. Severken komşu teyze geldi. Kediyi sevme çocuğun kediye benzer dedi. Olmaz öyle şey dedim. Olur mu bizim orda kadının biri kaplumbağa sevmiş kaplumbağa doğurmuşDedim ki atmaaa... Kadın kedi sevmiyim diye iki dakkada hikaye uydurdu.
Yok kız , kedı yılan görse korkudan kaçar
Benımkıler korkudan ölür![]()
Gercekmi gecen birsey daha gördüm sakataliktanda mi korkuyorlar kediler belkide kopektir bilemiyecemYok kız , kedı yılan görse korkudan kaçar
Benımkıler korkudan ölür![]()
Doğumu kolay olmuştur![]()
Ay çok guldum at sevseymis belki at dogururdu
AynenBenim bildiğim kaplumbağalar yumurtayla doğuyor. Acaba kadın yumurtladı da kaplumbağa oradan mı çıktı yoksa öylece doğurdu mu. Onu sormam lazım.
Ne manyak insanlar var ya.
gelincik değilmi o, yılanı öldürmüşYani zarari yoktur tabiki kadinin birisi eve kedi almış bebegide varmis kadinin sonra bebegi evde bırakmış disariya cikmis bide gelmis ki kedinin agzi yuzu kan icinde kadin cok telaslanmis bebegime birsey yapti diye kediyi evden atmis hemen kosmus bebegin yanina
Ben kedılere arada şaka yapıyorum böök diye akılları çıkıyorGercekmi gecen birsey daha gördüm sakataliktanda mi korkuyorlar kediler belkide kopektir bilemiyecem
Karisti herseygelincik değilmi o, yılanı öldürmüş
Senin kediler cok tatli ama maşallahBen kedılere arada şaka yapıyorum böök diye akılları çıkıyor![]()