• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Sanada mı öyle dıyolar :KK62:
Banada Kedileri napcan çocuk olunca diyolar . Hiçç napim daha buyuk bı eve geçeriz sonuçta artık 3 çocuğum olcak dıyorum :KK53:
Bazı akrabalarım eve gelmez neymiş efendımm kedilerim onlara bakıyomuş :KK70: Napsın hayvan hayret bişi ..

İyi tamam gelmesinler :KK76:

Yani zarari yoktur tabiki kadinin birisi eve kedi almış bebegide varmis kadinin sonra bebegi evde bırakmış disariya cikmis bide gelmis ki kedinin agzi yuzu kan icinde kadin cok telaslanmis bebegime birsey yapti diye kediyi evden atmis hemen kosmus bebegin yanina

Ama hep mış mışlı hikayeler.

Size bişey anlatayım, annemin de kedisi var. Severken komşu teyze geldi. Kediyi sevme çocuğun kediye benzer dedi. Olmaz öyle şey dedim. Olur mu bizim orda kadının biri kaplumbağa sevmiş kaplumbağa doğurmuş :KK57: Dedim ki atmaaa... Kadın kedi sevmiyim diye iki dakkada hikaye uydurdu.

Size bişey anlatayım, annemin de kedisi var. Severken komşu teyze geldi. Kediyi sevme çocuğun kediye benzer dedi. Olmaz öyle şey dedim. Olur mu bizim orda kadının biri kaplumbağa sevmiş kaplumbağa doğurmuş :KK57: Dedim ki atmaaa... Kadın kedi sevmiyim diye iki dakkada hikaye uydurdu.
Çok iyiydi ya Kaplumbağa doğurmuş demek .

Ay çok guldum at sevseymis belki at dogururdu

Yok kız , kedı yılan görse korkudan kaçar :KK70:
Benımkıler korkudan ölür :KK70:

Peygamberimiz bir gün namaz kılarken bir yılan onu sokmak üzereyken adamın biri kedisini üzerine salmış yılanı öldürmüş. O da kedinin sırtını sevmiş. Ondan sonra kedilerin sırtı yere gelmemiş. Geçenlerde de video izledim kedi timsaha kafa tuttu.

Yani zarari yoktur tabiki kadinin birisi eve kedi almış bebegide varmis kadinin sonra bebegi evde bırakmış disariya cikmis bide gelmis ki kedinin agzi yuzu kan icinde kadin cok telaslanmis bebegime birsey yapti diye kediyi evden atmis hemen kosmus bebegin yanina
gelincik değilmi o, yılanı öldürmüş

Back
X