- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Dokunmayin huzeyfenin karisina o bana emanetuu Kız napcanız bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dokunmayin huzeyfenin karisina o bana emanetuu Kız napcanız bana![]()
Ancak Kocama kadarım zaten benDokunmayin huzeyfenin karisina o bana emanet
Kedin olduğunu biliyorum o yuzden sevıyorum senı![]()
Cok mu merak ettin.kiz ne yapacan sen beni bebegin cinsiyeti bellimi
Evet herkes kocasiyla ilgilensin sonra kocam ilgisiz diye konu açmayın: )Ancak Kocama kadarım zaten ben![]()
Bide kedilerim var hepinizi kaldıramam![]()
Hmm hayirlisi olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin biliyor musun ben senin yazdığın bi mesajdan dolayi uyeligimi iptal etmiştim sonra dayanamadım tekrar döndümPisi kardeşliği
Yok ya takılıyorum ne merak edicem
Cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak ama benim kontrolüm 1 ay sonra. Beklerim sanırım o zamana kadar. İlk çocuk olunca önemsemiyorum pek cinsiyeti.
Ne zamn açtığımı gordun kız ben koca hastasıyımEvet herkes kocasiyla ilgilensin sonra kocam ilgisiz diye konu açmayın: )
Hmm hayirlisi olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin biliyor musun ben senin yazdığın bi mesajdan dolayi uyeligimi iptal etmiştim sonra dayanamadım tekrar döndüm
Hee öpüjemmm![]()
Yok yok senin icin demedim masallah hep öyle ol canim sen onun degil o senin hastasi olsun bende kedileri severim ama sadece uzaktan :)Ne zamn açtığımı gordun kız ben koca hastasıyım![]()
Koca ve Kedi diye deliriyorum :)
Daha çok kedi diye ama
Ama şu var bende kv sorunu var ,, Bdv ye yazmaktan kendı sorunlarımı unutuyorum çok şükür :)
Ne zamn açtığımı gordun kız ben koca hastasıyım![]()
Koca ve Kedi diye deliriyorum :)
Daha çok kedi diye ama
Ama şu var bende kv sorunu var ,, Bdv ye yazmaktan kendı sorunlarımı unutuyorum çok şükür :)
Yakınımda olsaydın senıde kedi delisi yapardımYok yok senin icin demedim masallah hep öyle ol canim sen onun degil o senin hastasi olsun bende kedileri severim ama sadece uzaktan :)
Evet bi konuda kirilmistim ama onemli degilHadi be. Ne yazmışım.
Şunu bil ki eğer sert birşey yazmışsam emin ol senin iyiliğin için yazmışımdır. Sen çok iyi niyetlisin, çevren de bunu kullanıyor. Afedersin ama "bu saf anlamaz" diye düşünüyorlar. Bazen insanlara doğru yolu göstermek için biraz silkelemek gerekebiliyor. Ama niyetim kırmak değildi kırdıysam özür dilerim.
Ben korkarim ama ya birsey olursa diyeBen bebeğimi kedimle büyütücem. Herkes yolla diyor. Sanki dinlerim de onlarıBenim kedim onlardan temiz be.
Ben korkarim ama ya birsey olursa diye
Sanada mı öyle dıyolarBen bebeğimi kedimle büyütücem. Herkes yolla diyor. Sanki dinlerim de onlarıBenim kedim onlardan temiz be.
Bence kedi seven bi insana böyle deme :)Ben korkarim ama ya birsey olursa diye
Yani zarari yoktur tabiki kadinin birisi eve kedi almış bebegide varmis kadinin sonra bebegi evde bırakmış disariya cikmis bide gelmis ki kedinin agzi yuzu kan icinde kadin cok telaslanmis bebegime birsey yapti diye kediyi evden atmis hemen kosmus bebegin yaninaNiye olsun ya. Kedilerin bebeklere zarar verdiğini kim görmüş ki.
Devamini yaziyim miYani zarari yoktur tabiki kadinin birisi eve kedi almış bebegide varmis kadinin sonra bebegi evde bırakmış disariya cikmis bide gelmis ki kedinin agzi yuzu kan icinde kadin cok telaslanmis bebegime birsey yapti diye kediyi evden atmis hemen kosmus bebegin yanina
Asagidaki yazdigim seyi okudunmuBence kedi seven bi insana böyle deme :)
Hemen üzülüyorum nolcakkı yaa diye![]()
Daha hiç duymadım kedıden ölen bı çocuk veya hastalık kapan bı çocuk benım kedılerım ultra aşılı![]()