• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Kedin olduğunu biliyorum o yuzden sevıyorum senı :KK68:

Pisi kardeşliği :KK68:

Cok mu merak ettin.kiz ne yapacan sen beni bebegin cinsiyeti bellimi

Yok ya takılıyorum ne merak edicem :KK48:

Cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak ama benim kontrolüm 1 ay sonra. Beklerim sanırım o zamana kadar. İlk çocuk olunca önemsemiyorum pek cinsiyeti.

Pisi kardeşliği :KK68:

Yok ya takılıyorum ne merak edicem :KK48:

Cinsiyeti 2 hafta sonra belli olacak ama benim kontrolüm 1 ay sonra. Beklerim sanırım o zamana kadar. İlk çocuk olunca önemsemiyorum pek cinsiyeti.
Hmm hayirlisi olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin biliyor musun ben senin yazdığın bi mesajdan dolayi uyeligimi iptal etmiştim sonra dayanamadım tekrar döndüm

Evet herkes kocasiyla ilgilensin sonra kocam ilgisiz diye konu açmayın: )
Ne zamn açtığımı gordun kız ben koca hastasıyım :D
Koca ve Kedi diye deliriyorum :)
Daha çok kedi diye ama :KK49:
Ama şu var bende kv sorunu var ,, Bdv ye yazmaktan kendı sorunlarımı unutuyorum çok şükür :)

Hmm hayirlisi olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin biliyor musun ben senin yazdığın bi mesajdan dolayi uyeligimi iptal etmiştim sonra dayanamadım tekrar döndüm

Hadi be. Ne yazmışım.

Şunu bil ki eğer sert birşey yazmışsam emin ol senin iyiliğin için yazmışımdır. Sen çok iyi niyetlisin, çevren de bunu kullanıyor. Afedersin ama "bu saf anlamaz" diye düşünüyorlar. Bazen insanlara doğru yolu göstermek için biraz silkelemek gerekebiliyor. Ama niyetim kırmak değildi kırdıysam özür dilerim.

Ne zamn açtığımı gordun kız ben koca hastasıyım :KK70:
Ama şu var bende kv sorunu var ,, Bdv ye yazmaktan kendı sorunlarımı unutuyorum çok şükür :)
Yok yok senin icin demedim masallah hep öyle ol canim sen onun degil o senin hastasi olsun bende kedileri severim ama sadece uzaktan :)

Ne zamn açtığımı gordun kız ben koca hastasıyım :KK70:

Ben bebeğimi kedimle büyütücem. Herkes yolla diyor. Sanki dinlerim de onları :KK12: Benim kedim onlardan temiz be.

Hadi be. Ne yazmışım.

Şunu bil ki eğer sert birşey yazmışsam emin ol senin iyiliğin için yazmışımdır. Sen çok iyi niyetlisin, çevren de bunu kullanıyor. Afedersin ama "bu saf anlamaz" diye düşünüyorlar. Bazen insanlara doğru yolu göstermek için biraz silkelemek gerekebiliyor. Ama niyetim kırmak değildi kırdıysam özür dilerim.
Evet bi konuda kirilmistim ama onemli degil

Ben bebeğimi kedimle büyütücem. Herkes yolla diyor. Sanki dinlerim de onları :KK12: Benim kedim onlardan temiz be.
Sanada mı öyle dıyolar :KK62:
Banada Kedileri napcan çocuk olunca diyolar . Hiçç napim daha buyuk bı eve geçeriz sonuçta artık 3 çocuğum olcak dıyorum :KK53:
Bazı akrabalarım eve gelmez neymiş efendımm kedilerim onlara bakıyomuş :D Napsın hayvan hayret bişi ..

Niye olsun ya. Kedilerin bebeklere zarar verdiğini kim görmüş ki.
Yani zarari yoktur tabiki kadinin birisi eve kedi almış bebegide varmis kadinin sonra bebegi evde bırakmış disariya cikmis bide gelmis ki kedinin agzi yuzu kan icinde kadin cok telaslanmis bebegime birsey yapti diye kediyi evden atmis hemen kosmus bebegin yanina

Yani zarari yoktur tabiki kadinin birisi eve kedi almış bebegide varmis kadinin sonra bebegi evde bırakmış disariya cikmis bide gelmis ki kedinin agzi yuzu kan icinde kadin cok telaslanmis bebegime birsey yapti diye kediyi evden atmis hemen kosmus bebegin yanina
Devamini yaziyim mi

Back
X