- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Samire tmv
Diyorum :))Izmir kizlari guzel olur diyorsun ha
Bide kendimi begenmisimdir .
Kim bana sorsa nerelisin diye sence diyorum ?
Izmir mi diyolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum :))Izmir kizlari guzel olur diyorsun ha
Bence kapali olunca daha hos gözüküyor sun canimDiyorum :))
Bide kendimi begenmisimdir .
Kim bana sorsa nerelisin diye sence diyorum ?
Izmir mi diyolarama kapali oldugum icin muallakta kaliyorlar
![]()
Kizzz seni merak ediyom heBence kapali olunca daha hos gözüküyor sun canim
Ben cok cirkinim ne yapacan beniKizzz seni merak ediyom he![]()
Ben cok cirkinim ne yapacan beni
Seni birisine benzetiyorum ama kime cikaramadimhic bi kadin cirkin degildir cok kizarim heeeeee
Cogu insana gore cirkin gelebilirim ama ben kendimi okdr cok seviyorum ki dalga bile gecerim kendimle mesela burnum cok sivriama islevli elim dolu oldugunda isik falan yakiyorum ...
Turumun tek ornegiyimSeni birisine benzetiyorum ama kime cikaramadim
Oglumu eve getirdgimde yuruyemiyordu cook kucuktu annesi kabullenmemis sadece 1 kere kumuna gturdum sonra hep kendi gitti . Tuyleride senin sacin dokulmuyo mu?Ay bi bakayim, ne konusmus bunlar dedim, hep kedilerden konusmussunuz. Bende severim hayvanlari ama evde besleyemem heralde. Nasil besliyorsunuz siz evde? Mesela tuyleri dokulmuyor mu her yere? Birde tuvalet egitimi zor olur heralde.![]()
Kocan nerde yatiyorOglumu eve getirdgimde yuruyemiyordu cook kucuktu annesi kabullenmemis sadece 1 kere kumuna gturdum sonra hep kendi gitti . Tuyleride senin sacin dokulmuyo mu?
Ben her sene 2 defa tras yaptiryorum yaza girerken ve kisa girerken en cok tuy dokme zamanlari ..
Genellikle butun evin odalarinda dolasirlr gece koyun koyuna yatariz oglumla kizim pek sevmez sirnasmayi gobegimde uyur :))
Yanimda :))Kocan nerde yatiyor![]()
Korkmuyor musun? Ben korkarim yanlislikla ezilir diye.Yanimda :))
Sagimda kocam solumda oglum (dumanim) ustumde kizim (çıtırım) :))
Ezdirirlermi kiz kendilerini..Korkmuyor musun? Ben korkarim yanlislikla ezilir diye.
Ayrica oglum 10 kilo kizimda 7 :)) ezilcek gibi degiller yaniKorkmuyor musun? Ben korkarim yanlislikla ezilir diye.
Oh masallah. Neyle besliyon sen bunlari?Ayrica oglum 10 kilo kizimda 7 :)) ezilcek gibi degiller yani![]()
Kedi mamasi, arada yas mama , odul mamasiOh masallah. Neyle besliyon sen bunlari?
Ay ben hic uyuyamam en nefret ettigim sey birisinin bana dokunarak uyumasiYanimda :))
Sagimda kocam solumda oglum (dumanim) ustumde kizim (çıtırım) :))
Esim oyle aslinda gece pek dokunmam ona oyuzden ogluma sariliyorum oyyy yumusacikkAy ben hic uyuyamam en nefret ettigim sey birisinin bana dokunarak uyumasi
Ayrica oglum 10 kilo kizimda 7 :)) ezilcek gibi degiller yani![]()
Dana gibiler valla yarin sana gnderirim bi fotosunuMasallah kiz benim kızım 10 kilo bi çocuk kadar oluyorlar demekki