- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Zormus o zaman yaAynen. Hasta olucam diye aklım cıkıyor
Geçen sene 1 hafta yataktan cıkamadım elımde telefon hep yonlendırdım onları ..
Dimii senın doğum var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zormus o zaman yaAynen. Hasta olucam diye aklım cıkıyor
Dimii senın doğum var.
Eminim şuankınden zor olur .. :)Hastanede iyi fikir orasida zor olmaz bence
Ben chrome den giriyorum ordan dene ıstersen ..Kızlar ben Explorer den giremiyorum hala siteye bu durumu yasayan var mi?
Ben de su anda chrome den giriyorumBen chrome den giriyorum ordan dene ıstersen ..
Ordan nasil kullanilisli oluyor daBen de su anda chrome den giriyorum
Ama Explorer daha kullanışlı olduğu için ordan girmek istiyorum
Noldu yahu bu siteye?
Sen seviyorsan bize laf düşmezEminim şuankınden zor olur .. :)
Dermatolojı doktorunun asistanı olucktım ..
ReddettımBırakamam çok sevıyorum burayı hem evime yakın
Aynen. Hasta olucam diye aklım cıkıyor
Dimii senın doğum var.
Ben cepten giriyorum internet direk Explorer den giriş yapıyoOrdan nasil kullanilisli oluyor da
Hmm bilmiyorum neden girilmedigini adminlerle konussan daha iyi olurBen cepten giriyorum internet direk Explorer den giriş yapıyo
Chrome den bi de cok fazla reklam çıkıyo karşıma
Sonuçta 3 gun oncesine kadar Explorer den rahat giriyodum duzeltseler iyi olur
Ne çok severlermiş kız seniBen de yarim gun izin almistim hsg cektirmek icin. Musteri arayip trip atti ne olacak bizim isler diyeCiksam boyle yeri nereden bulucam. Ortam cok rahat, evim uzak oldugu icin sen 5'de cik trafige kalma dediler. Herkes cumartesi yarim gun calisiyor bana sen gelme cumartesi gerek yok dediler. Ben nasil birakirim bunlari. Dogum iznine cikincada yerime birini de bulamazlar. Artik isyerindeki bilgisayari eve kurarim. Mememde bebek onumde klavye kulagimda telefon
![]()
Ne oldu kizzzzBirgun ben evden kacarim ama hangi gun bilemiyorum valla deli olmamak elde degil
Ne oldu kizzzz
Aman ne olacak kocam olacak adam sinirlerimi bozdu ya bu hafta annemlere gidelim diyorum yok sen git ben gelemem diyor bu adama birseyler oldu annemlere gitmek istemiyorNe oldu kizzzz
Aman bosver tek git ..Aman ne olacak kocam olacak adam sinirlerimi bozdu ya bu hafta annemlere gidelim diyorum yok sen git ben gelemem diyor bu adama birseyler oldu annemlere gitmek istemiyor
Aglayasim var aglamiyacagim gicik sey ya sirf ben uzuluyum diye yapiyorNe oldu kizzzz
Ya ben giderimde burdan kv kp esin götürsün der ordanda babam niye yalniz geldin diyecekAman bosver tek git ..
Ahh ahh annem yakin olsaydi keske![]()
Aslen nerelisin senAman bosver tek git ..
Ahh ahh annem yakin olsaydi keske![]()
Izmir kizlari guzel olur diyorsun haBelli degil mi kiz
Has izmirliyim![]()