• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Aynen. Hasta olucam diye aklım cıkıyor :KK43:
Geçen sene 1 hafta yataktan cıkamadım elımde telefon hep yonlendırdım onları ..
Dimii senın doğum varo_O .

Ben de yarim gun izin almistim hsg cektirmek icin. Musteri arayip trip atti ne olacak bizim isler diye :KK53: Ciksam boyle yeri nereden bulucam. Ortam cok rahat, evim uzak oldugu icin sen 5'de cik trafige kalma dediler. Herkes cumartesi yarim gun calisiyor bana sen gelme cumartesi gerek yok dediler. Ben nasil birakirim bunlari. Dogum iznine cikincada yerime birini de bulamazlar. Artik isyerindeki bilgisayari eve kurarim. Mememde bebek onumde klavye kulagimda telefon :KK70:

Ben cepten giriyorum internet direk Explorer den giriş yapıyo
Chrome den bi de cok fazla reklam çıkıyo karşıma
Sonuçta 3 gun oncesine kadar Explorer den rahat giriyodum duzeltseler iyi olur
Hmm bilmiyorum neden girilmedigini adminlerle konussan daha iyi olur

Ben de yarim gun izin almistim hsg cektirmek icin. Musteri arayip trip atti ne olacak bizim isler diye :KK53: Ciksam boyle yeri nereden bulucam. Ortam cok rahat, evim uzak oldugu icin sen 5'de cik trafige kalma dediler. Herkes cumartesi yarim gun calisiyor bana sen gelme cumartesi gerek yok dediler. Ben nasil birakirim bunlari. Dogum iznine cikincada yerime birini de bulamazlar. Artik isyerindeki bilgisayari eve kurarim. Mememde bebek onumde klavye kulagimda telefon :KK70:
Ne çok severlermiş kız seni :KK45:

Back
X