- 24 Haziran 2011
- 23.358
- 48.566
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Sana yapılan yorumlara çok guldum gerçekten :) Dedim cimcimeye burda bılem rahat yok
Gercekmi dur bakiyim bi
Kadınlar kulübünün feysi mi varmış laa
aaa bi baktım yorumlara yuh yani, hepi topu sanal alem yahu, kendinize bukadar stres edinip düşman kesilmeye ne gerek var.[
Benim hakkım da yazan olmamıştır inşallah
Sana yapılan yorumlara çok guldum gerçekten :) Dedim cimcimeye burda bılem rahat yok
Şükufe Viledaoğlu.
Ama sen yazmamışsın
Gercekmi dur bakiyim bi
Sen şu bana Helcin senı deşifre ettim diyenmisin ?Şükufe Viledaoğlu.
Ama sen yazmamışsın
Sen şu bana Helcin senı deşifre ettim diyenmisin ?
baktın mı samireee
Bence bu çok saçma. Bende tartışıyorum nadiren de olsa birileriyle. Ama böyle içten içe büyütmek neden? Nihayetinde sanal ortamda tanıdığın biri. Sanki kapı komşum mu ki, saçmasapan bir nefret besleyeyim. Saçma. GeçenCanlari oyle istemis. İnsanlar tartisabilir anlasamayabilir. Bunun sonucu iliskilerini kesebilirler. Ama medeni insanlar karsilikli konusur. Oyle arkadan ordan burdan ezbere cumlelerle konusmaz.
Bu resmen davalik bir hakaret. Keske bunu yaparken azicik dusunselerdi. Zaten bi kozlarini ariyordum. Sagol arkadas elime verdigin icin
Bu arada ben kacar byee
Ne ya dalga mi geçiyorsunuz benimle ask.olsunİşyerinde kahkaha attırdı bana
Ben unttum bile burda kimseye kin gütmem asla diyecektım kıBence bu çok saçma. Bende tartışıyorum nadiren de olsa birileriyle. Ama böyle içten içe büyütmek neden? Nihayetinde sanal ortamda tanıdığın biri. Sanki kapı komşum mu ki, saçmasapan bir nefret besleyeyim. Saçma. GeçenH E ile kapıştık mesela. Bunlar normal şeyler. Bugün bir konuda kapışıp, yarın başka bir konuda hemfikir olabilir insanlar.
KimkiBen unttum bile burda kimseye kin gütmem asla diyecektım kı1 üye var sürekli bana takık onu sevmıyorum
Kız dersem kızarlar bana yasak değil mii ?
Ne ya dalga mi geçiyorsunuz benimle ask.olsun
kız anlamadı bakmaya mı gitti samire?İşyerinde kahkaha attırdı bana
yani benimle dalga geçiyosunSenle dalga geçmedim Saksiya laf attım ben
Oyle olsun bakalimSenle dalga geçmedim Saksiya laf attım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?