• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Canlari oyle istemis. İnsanlar tartisabilir anlasamayabilir. Bunun sonucu iliskilerini kesebilirler. Ama medeni insanlar karsilikli konusur. Oyle arkadan ordan burdan ezbere cumlelerle konusmaz.
Bu resmen davalik bir hakaret. Keske bunu yaparken azicik dusunselerdi. Zaten bi kozlarini ariyordum. Sagol arkadas elime verdigin icin :KK70:

Bu arada ben kacar byee:KK68:
Bence bu çok saçma. Bende tartışıyorum nadiren de olsa birileriyle. Ama böyle içten içe büyütmek neden? Nihayetinde sanal ortamda tanıdığın biri. Sanki kapı komşum mu ki, saçmasapan bir nefret besleyeyim. Saçma. Geçen H E H E ile kapıştık mesela. Bunlar normal şeyler. Bugün bir konuda kapışıp, yarın başka bir konuda hemfikir olabilir insanlar.

Bence bu çok saçma. Bende tartışıyorum nadiren de olsa birileriyle. Ama böyle içten içe büyütmek neden? Nihayetinde sanal ortamda tanıdığın biri. Sanki kapı komşum mu ki, saçmasapan bir nefret besleyeyim. Saçma. Geçen H E H E ile kapıştık mesela. Bunlar normal şeyler. Bugün bir konuda kapışıp, yarın başka bir konuda hemfikir olabilir insanlar.
Ben unttum bile burda kimseye kin gütmem asla diyecektım kı :D 1 üye var sürekli bana takık onu sevmıyorum :KK48:

Back
X