Hosgeldiniz kk ailesi

Ben pek hosbulmadim ama. Sanirim hala aksiklar suruyor. Uyelerin profillerinde actigi konular gozukmuyor. Gecmisimiz temizlendi sanirim
Ne güzel işte. Kazen hepinizin geçmişine sünger çekmiş, artık kimse; ''Sen zamanında şöyle bir konu açmışsın, şöyle bir yorum yazmışsın diyemeyecek''

Ben pek hosbulmadim ama. Sanirim hala aksiklar suruyor. Uyelerin profillerinde actigi konular gozukmuyor. Gecmisimiz temizlendi sanirim

Bence bu süper olmuş
Eski konularım silinsin istiyordum bende
Hem birileri konu açtığında eski konularına bakamycaz beyin fırtınası yapıcaz hatırlamak için
Konu açanlar da "eski konularımdan hatırlarsınız" diyemeyecek yazmak zorunda kalacak hahah

Beni bilen bilir devri kapandıdiyorsun

Oow beyin firtinasi buladar bdv konusu icin cok degilmi. Sahsen bende okadar hatirlayacak beyin kalmaz

Oow beyin firtinasi buladar bdv konusu icin cok degilmi. Sahsen bende okadar hatirlayacak beyin kalmaz

Bazı üyelerin maşallahı var bakmasalar da hatırlıyorlar
Ama şey olabilir, sen önceden şöyle şöyle yapan üyesin derler konu sahibi de ne alaka kanıtın var mı der ortalık karışır eski konular da gözükmediği için, tehlikeli

Beni bilen bilir devri kapandıdiyorsun

Bazı üyeler beynimize çakılmış durumda unutulmaz konular var onlar istisna

Ben telden denedim giremedim. Cumartesi gecesi denedim denedim giremedim. Hep teknik bi arıza var yazıyordu. Pazar sabah teli eli elime aldım. Buraya girdim, karşıma renkli mi renkli yeni bi site çıktı karşıma ''ayyy ne hoş olmuş'' dedim. Yenilemişler dedim. Ama bi baktım o da ne, üye giriş butonu yoktu

Neyse ki düzeldi. Eşim buraya yazdığımı bilmiyor. Her baktığında ben KK diye aratıyorum ya da bu sitede oluyorum ''ya ne Kadınlar Kulübü' ymüş arkadaş'' dedi. .

Ne güzel işte. Kazen hepinizin geçmişine sünger çekmiş, artık kimse; ''Sen zamanında şöyle bir konu açmışsın, şöyle bir yorum yazmışsın diyemeyecek''
Ayy artık limoncu ya kimse sen böyle konu actin diyemiycek en çokta limoncu sevinecek silindigine

Yada sevinmiycekmi yıllarca birikimiydi o konular

hoşbulduk gerçketen çok büyükbi boşluk oluyo o kadar bağımlı olmuşuz
@Helcin10u ifşa eden senmisin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…