- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.607
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ne güzel işte. Kazen hepinizin geçmişine sünger çekmiş, artık kimse; ''Sen zamanında şöyle bir konu açmışsın, şöyle bir yorum yazmışsın diyemeyecek''
Ben pek hosbulmadim ama. Sanirim hala aksiklar suruyor. Uyelerin profillerinde actigi konular gozukmuyor. Gecmisimiz temizlendi sanirim
Ben pek hosbulmadim ama. Sanirim hala aksiklar suruyor. Uyelerin profillerinde actigi konular gozukmuyor. Gecmisimiz temizlendi sanirim
evet o kim acabao değil de facede Arzu Mutlu diye biri vardı, o kim ya ben çok merak ettim onu?
Beni bilen bilir devri kapandıBence bu süper olmuş
Eski konularım silinsin istiyordum bende
Hem birileri konu açtığında eski konularına bakamycaz beyin fırtınası yapıcaz hatırlamak için
Konu açanlar da "eski konularımdan hatırlarsınız" diyemeyecek yazmak zorunda kalacak hahah
Oow beyin firtinasi buladar bdv konusu icin cok degilmi. Sahsen bende okadar hatirlayacak beyin kalmazBence bu süper olmuş
Hem birileri konu açtığında eski konularına bakamycaz beyin fırtınası yapıcaz hatırlamak için
Konu açanlar da "eski konularımdan hatırlarsınız" diyemeyecek yazmak zorunda kalacak hahah
günaydınnnnn:)Kadınlar kulübünün feysi mi varmış laa
aynen bazı arkadslar dedktiflik yapıyor du resmenNe güzel işte. Kazen hepinizin geçmişine sünger çekmiş, artık kimse; ''Sen zamanında şöyle bir konu açmışsın, şöyle bir yorum yazmışsın diyemeyecek''
Bencede süper olmuşBence bu süper olmuş
günaydınnnnn:)
Oow beyin firtinasi buladar bdv konusu icin cok degilmi. Sahsen bende okadar hatirlayacak beyin kalmaz
Beni bilen bilir devri kapandıdiyorsun
senin eski nickinde facedeki ismini bu yorumdan önce tahmin etmiştim
Ayy artık limoncu ya kimse sen böyle konu actin diyemiycek en çokta limoncu sevinecek silindigineNe güzel işte. Kazen hepinizin geçmişine sünger çekmiş, artık kimse; ''Sen zamanında şöyle bir konu açmışsın, şöyle bir yorum yazmışsın diyemeyecek''
o değil de facede Arzu Mutlu diye biri vardı, o kim ya ben çok merak ettim onu?
ben bilmece çözer gibi baktım bir kısmını buldum. çok açık ettiler. arrkadaşlarının adını vererek mesela:) ama bilgeceye hakaret edeni bilemedim o ayrı.AyyBilsem yazardım ya güzel olurdu tahmincilik yapmak
@Helcin10u ifşa eden senmisin yoksaİkinizi deşifre ettiminoubliable aynı avatar zaten. Gayet hoş bayanlarsınız, söylemeden geçemeyeceğim.
Sunucuya girip Ctrl+A, Delete, Yes basmışlar yanlışlıkla.
Aynen. Hatta millet enerjisini orda attı tartışma falan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?