- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Samire tmv
-
İsmimden tanımadan zor zate :) Eşimin adı saolsun baya değişikKedinden tanıdım
gördüm seni canım. çok güzelsinBu linkten sonra benı görmeyenler bile görucek garı :) :) :)
VAlla mı, ay çok unutkanım, hiç hatırlamıyorum.Yorum yapmışsın
Evet baktim zor tuttum kendimi yorum yapmamak içinCooook süküüürr acildiiii... Facebooktan takip ettin mi samire?hanimlar duramadi orda bile bi tartisma yasandi hahahahaha
O senın güzelliğingördüm seni canım. çok güzelsin
VAlla mı, ay çok unutkanım, hiç hatırlamıyorum.
Eee sende yorum yaptın mı orda
herkes facedeki adını yazsın bakiyim
gördüm seni canım. çok güzelsin
VAlla mı, ay çok unutkanım, hiç hatırlamıyorum.
Eee sende yorum yaptın mı orda
Ben senin yorumlarını çok beğeniyorum. Herkese çok ılımlı konuşuyorsun. Niye senden uzaklaşıyorlarmış ki?Zaten salladigim icin nefretlerini bi turlu atamiyorlar ya. Hakli olsalardi yuzume soylerlerdi. Herkes benden uzaklasiyomus. Ulan sirf burda 300 kisi beni izliyor yav.
Amaaan oh yandan iste insan kendini boyle belli ediyor
neler olmuş tam olarak biride bana anlatsınŞükür kavusturana
beni merAk eden, benden sıkılan . Beni zalimlara savunan
Arkadaşlar hepinizi çok ozledim. Şahsi facem olmadığı için yorum yapamadım. Ama helal size orada bilene yoklugunuzu hissetirmedinis
Hosbulduk evet facede yazisma oldu ama ben yazamadigim icin cok sıkıldımHoşbulduk Samire ,sende hoşgeldin.
Facebook sayfasında yazışmalar,hatta dedikodular, hatta gıyabında konuşmalar devam ediyordu forum kapalı olsada.
Bu linkten sonra benı görmeyenler bile görucek garı :) :) :)
Ben senin yorumlarını çok beğeniyorum. Herkese çok ılımlı konuşuyorsun. Niye senden uzaklaşıyorlarmış ki?
Sana yapılan yorumlara çok guldum gerçekten :) Dedim cimcimeye burda bılem rahat yokŞükür kavusturana
beni merAk eden, benden sıkılan . Beni zalimlara savunan
Arkadaşlar hepinizi çok ozledim. Şahsi facem olmadığı için yorum yapamadım. Ama helal size orada bilene yoklugunuzu hissetirmedinis
aynı anda başlayalım
Kadınlar kulübünün feysi mi varmış laa
buradakiler deyince baktım amma dedikodu dönmüş kibleyin beni polemik yasak diyenler bile olmuşHoşbulduk Samire ,sende hoşgeldin.
Facebook sayfasında yazışmalar,hatta dedikodular, hatta gıyabında konuşmalar devam ediyordu forum kapalı olsada.
Gercekmi dur bakiyim biŞükufe Viledaoğlu.
Ama sen yazmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?