Hosgeldiniz kk ailesi

Şükür kavusturana
beni merAk eden, benden sıkılan . Beni zalimlara savunan
Arkadaşlar hepinizi çok ozledim. Şahsi facem olmadığı için yorum yapamadım. Ama helal size orada bilene yoklugunuzu hissetirmedinis

Zaten salladigim icin nefretlerini bi turlu atamiyorlar ya. Hakli olsalardi yuzume soylerlerdi. Herkes benden uzaklasiyomus. Ulan sirf burda 300 kisi beni izliyor yav.
Amaaan oh yandan iste insan kendini boyle belli ediyor
Ben senin yorumlarını çok beğeniyorum. Herkese çok ılımlı konuşuyorsun. Niye senden uzaklaşıyorlarmış ki?

neler olmuş tam olarak biride bana anlatsın

Ben senin yorumlarını çok beğeniyorum. Herkese çok ılımlı konuşuyorsun. Niye senden uzaklaşıyorlarmış ki?

Canlari oyle istemis. İnsanlar tartisabilir anlasamayabilir. Bunun sonucu iliskilerini kesebilirler. Ama medeni insanlar karsilikli konusur. Oyle arkadan ordan burdan ezbere cumlelerle konusmaz.
Bu resmen davalik bir hakaret. Keske bunu yaparken azicik dusunselerdi. Zaten bi kozlarini ariyordum. Sagol arkadas elime verdigin icin

Bu arada ben kacar byee

Sana yapılan yorumlara çok guldum gerçekten :) Dedim cimcimeye burda bılem rahat yok

Hoşbulduk Samire ,sende hoşgeldin.
Facebook sayfasında yazışmalar,hatta dedikodular, hatta gıyabında konuşmalar devam ediyordu forum kapalı olsada.
buradakiler deyince baktım amma dedikodu dönmüş kibleyin beni polemik yasak diyenler bile olmuş

kk forum kapalı olsa da kk ruhu heryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…