- 24 Haziran 2011
- 23.357
- 48.566
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
- #1.141
Kiyamam ozlemistirrr(
Bu yaz bayramda izmire gittik 1 hafta evde bi tanidigimiz bakti geldigimde resmen suratima bile bakmadilar( ama odul mamasiyla kandirdimm
27 yasinda ama hic buyumemiski bide onlar nasihat yerine daha bi yangına körük le geliyorlar deli oluyorlar bu defa esim iste abim boyle yapardi bende yaparim diyor artik cocuk gibi uğraşmaktan yoruldum birazda ben çocuk gibi davranıp onun ugrasmasini istiyorum ben boyle yapsam daha büyük tartışmalar cikarAynen ya. Zaten hamilelik yuzunden yemek yapamiyorum. Iki gunde bir anneme gidiyorum da bogazimdan iki lokma geciyor. Suanki mottom yemek buldun cok
Bugun ben de yogundum ya anca bakabildim konuya. Neyse yogunluk iyi gerci zaman cabuk geciyor.
Asla baskalarini karistirma. Olay buyur esin arkanda durmaz sen rezil olursun. Hani esinin sana hak verecegini bilsem konus derim ama. Sonunda daha cok uzulursun. Bunu esinle konus bence. Kac yasinda kocaman adam hala ailesinin lafiyla hareket ediyor.
Geliyim ben doverim onu bi guzel. Uzmesin seni27 yasinda ama hic buyumemiski bide onlar nasihat yerine daha bi yangına körük le geliyorlar deli oluyorlar bu defa esim iste abim boyle yapardi bende yaparim diyor artik cocuk gibi uğraşmaktan yoruldum birazda ben çocuk gibi davranıp onun ugrasmasini istiyorum ben boyle yapsam daha büyük tartışmalar cikar
Baya erken uyuyon kiz iyi geceler canimKizlarr ben yatiyorum..
Hepinizi coook opuyorum.
Kendinize iyi bakinnn
Öptüm yanaklarindanKizlarr ben yatiyorum..
Hepinizi coook opuyorum.
Kendinize iyi bakinnn
Dovsen akillanir mikiGeliyim ben doverim onu bi guzel. Uzmesin seni
Cok yoruldum bugun samirecim yaaBaya erken uyuyon kiz iyi geceler canim
Geliyim ben doverim onu bi guzel. Uzmesin seni
Bende yorgunum hem ruhen hem bedenen iyi dinlen canim benim tabiki is de cok yoruyordur insaniCok yoruldum bugun samirecim yaa(
Yok oyle olunca yuz bulurmus kadinlar esime goreBence de iyi bir zopayi haketmis.
Boyle erkekleri anlamiyorum. Ne guzel haniminla iyi gecin beraber gulun eglenin hayatin tadini cikarin demi. Yok illa herseyi yokusa surecekler. Allah akil fikir versin.
Ben doveyim de, akil varsa akillanir. Yoksa yapacak bisi yok.Dovsen akillanir miki
Geri kafali. Hangi yuzyilda yasiyormus acaba? Bunu birisi dolduruyor benden soylemesi.Yok oyle olunca yuz bulurmus kadinlar esime gore
Seni buldum facebookdan.Bence de iyi bir zopayi haketmis.
Boyle erkekleri anlamiyorum. Ne guzel haniminla iyi gecin beraber gulun eglenin hayatin tadini cikarin demi. Yok illa herseyi yokusa surecekler. Allah akil fikir versin.
Evet diyorum ya ablasi abisi hic durmuyor gecende ablasi olacak kadın diyor ki erkekler kadınların her dedigini yapmaz iste yaptirmakta kadinlarin elinde diyor gelde sinir olmaBen doveyim de, akil varsa akillanir. Yoksa yapacak bisi yok.
Geri kafali. Hangi yuzyilda yasiyormus acaba? Bunu birisi dolduruyor benden soylemesi.
Ben senin face merak ettiydim resim oluncaSeni buldum facebookdan.Ama hic resmin yok
Allah allah ablasi nasil yaptiriyormus peki? Yataga baglayip striptiz yapiyordurEvet diyorum ya ablasi abisi hic durmuyor gecende ablasi olacak kadın diyor ki erkekler kadınların her dedigini yapmaz iste yaptirmakta kadinlarin elinde diyor gelde sinir olma
Herhalde: )Allah allah ablasi nasil yaptiriyormus peki? Yataga baglayip striptiz yapiyordur
Yok oyle olunca yuz bulurmus kadinlar esime gore
Seni buldum facebookdan.Ama hic resmin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?