• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Tamam yuz bulsun ne olmus? Kadin esinden yuz bulmayacakta kimden bulacak? Nazi esine gecmeyecekte kime gececek? Tam bir karacahil aileye dusmussun. Nisanliyken falan belli olmadi mi ki. Gerci insanlar ikiyuzluler.

Evet yok ehiehuehue :KK76:
Evet o beni sinir etmek icin elinden geleni yapiyor neymis sinirlenince cok hosuna gidiyormus nisanliyken agzi var dili yoktu

Gunaydin canim nasilsin dinlene bildin mi ins günümüz guzel olsun diyelim de bende bu koca olduktan sonra o biraz zor
Dinlendim canım ama bugunde yoğun olucak buyuk ıhtımalle :)
İnşallah kocan düzelirde kızınızla mutlu huzurlu bir yuvanız olur..

noldu kız, sabah sabah birşey mi yaptı yine?
Ay ben dedim ki sen ablanin abinin ağzıyla konusuyon oyle hareket ediyon dedim oda ben karaktersizmiyim falan dedi iyice sinir etti bende neden sinir ediyorsun dedim oda hoşuma gidiyor dedi ben üzülüyorum sen beni sevmiyorsun o zaman dedim evet sevmiyorum dedi aman ergen iste ne olacak

Ay ben dedim ki sen ablanin abinin ağzıyla konusuyon oyle hareket ediyon dedim oda ben karaktersizmiyim falan dedi iyice sinir etti bende neden sinir ediyorsun dedim oda hoşuma gidiyor dedi ben üzülüyorum sen beni sevmiyorsun o zaman dedim evet sevmiyorum dedi aman ergen iste ne olacak
Sevmiyorum dedı öyle mı?
Onu bi korkut bence aklı başına gelsin..
Bir kaç gun annenlerde kalamaz mısın?

kaç yaşında bu ergen?

e küçük de değil yani. Bu adamın derdi ne Allah aşkına? Öylesine evlenmiş resmen. Sırf evlenmiş olmak için. İnsani degerleri hiç yok. Ne biçim bir ailede büyümüş bu? Bir insan için karısı çocugu bir kıymet ifade etmez mi ya? Canım kırılma ama Sabah sabah beni de kızdırdı bu adam. Bundan anca sobaya odun olur. Başka da bişi olmaz.

e küçük de değil yani. Bu adamın derdi ne Allah aşkına? Öylesine evlenmiş resmen. Sırf evlenmiş olmak için. İnsani degerleri hiç yok. Ne biçim bir ailede büyümüş bu? Bir insan için karısı çocugu bir kıymet ifade etmez mi ya? Canım kırılma ama Sabah sabah beni de kızdırdı bu adam. Bundan anca sobaya odun olur. Başka da bişi olmaz.
Evet cok üzülüyorum niye boyle yapiyor anlamiyorum babama anlattim babamda idare et sen buyukluk goster diyor ben yoruldum artik idare etmekten

Evet cok üzülüyorum niye boyle yapiyor anlamiyorum babama anlattim babamda idare et sen buyukluk goster diyor ben yoruldum artik idare etmekten
Birisi de çıkıp demiyor ki, "Sen benim kızımı nasıl üzersin?" İşte bu yüzden senin kocan aynen böyle devam eder. Şiddet falan yokturdur umarım?

Bugun sabah diyordu gücün yetse beni doversin diye aman ben cocuk yaparak hata yaptim onu biliyorum
Gücün yetse de yetmese de sana vurmasına izin verme. Bunu alışkanlık haline getirip, gittikçe dozunu arttırır şiddetin. Nasıl yaparsın bilmiyorum. Ama sana bir daha şiddet uygularsa o evi ayağa kaldır. İstersen evdeki herşeyi kafasına geçir. Yani naparsan yap ama, öyle birşey yap ki, bir daha buna cesaret edemesin. Gidip birde darp raporu alıp, şikayetçi bile olabilirsin.

Back