- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
- #1.121
Onceden boyle değildi bu konuda gitme gelme konusunda o tartışmadan sonra böyle olduNeden bu adam böyle oldu acaba daha çok yenı evlısınız yahep mı boyleydı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onceden boyle değildi bu konuda gitme gelme konusunda o tartışmadan sonra böyle olduNeden bu adam böyle oldu acaba daha çok yenı evlısınız yahep mı boyleydı ?
Evet ona sinir oluyorum onlara neyseEvet her sey esinde bitiyor ama onlara da laflarini ver hadlerini bilsinler. Beni bunca yil buyuten anamin yanina gitmek icin kimseden izin almam, buna kimseyi de karistirmam haddini bil yenge hanim de.
Ay boyle insanlara sinir oluyorum ya.
Benimm kaynanam da dedi bi kere de esim susturdi bir daha da demedi..
O zama nsen bir iki tek gittin mi, eşinin ailesi söylenmeye başlayacağı için eşin de tıpış tıpış gelecektir. Ailen üzülüyorsa sende benim gibi söyle. Böyle daha rahatım de. Ama hakikaten bak tek git göreceksin ne kadar rahat. Kocanla gidince noluyo, surat asıyorlar, sıkıldım diyorlar, erkenden dönelim demeye başlıyorlar, herşeyi burnundan getiriyorlar.Oyle ama benim ailemde üzülüyor bide esimin aileside tek gitmemi istemiyorlar
Benimkide benı tek göndermez :) Zaten tek gitmemde ayy taa İzmire kocamı bırakıp nasıl gidimBenim ailem başka şehirde. ve baya da uzak. Ben tek gidince bekarlık günlerim geliyor aklıma. Yegenlerimle çıkıyoruz dışarıya, alışverişe kafeye. Evde komşularla, arkadaslarla toplaşıyoruz. O kadar iyi geliyor ki anlatamam. eşim olunca bunların hiçbirini yapamıyorum. Acayip sıkıcı oluyor.
Ben İzmir'den taa Malatya'ya tek gidiyorum 1200 km. Zengin olmak vardı şimdi. Ben hiç evde durmazdım heralde. Elimde bavul, bütün Türkiye'yi gezerdimBenimkide benı tek göndermez :) Zaten tek gitmemde ayy taa İzmire kocamı bırakıp nasıl gidim
Her biri başka çeşit![]()
Kız kocanı nasıl bırakıosunBen İzmir'den taa Malatya'ya tek gidiyorum 1200 km. Zengin olmak vardı şimdi. Ben hiç evde durmazdım heralde. Elimde bavul, bütün Türkiye'yi gezerdim![]()
Ya özlüyorum özlemesine ama insan eski günlerini de özlüyor. bilmiyorum yani ben çok özlüyorum bekar günlerimi, ailemle yalnız olmayı falan. Hem o bensiz durabiliyorsa, bende onsuz gayet güzel dururum.Kız kocanı nasıl bırakıosun
Ben uyuyamam kı onsuz![]()
Siz kaç yıllık evlısınız?Ya özlüyorum özlemesine ama insan eski günlerini de özlüyor. bilmiyorum yani ben çok özlüyorum bekar günlerimi, ailemle yalnız olmayı falan. Hem o bensiz durabiliyorsa, bende onsuz gayet güzel dururum.
Amann senın işine geliyorsa gerisi heeeç mühim değil. Keyfine baak..biz 3.5 yıllık evliyiz. Benimki de öyle aslında. bakkala bile beraber gideriz. Ama söz konusu memleket olunca o pek sıcak bakmaz bu duruma. Benim de işime geliyor doğrusu![]()
Baktın menü şahane, Hanımabla misafirperver, hemen dünür olalım dimi?![]()
Kız bugun bı yoğun bı yoğun deliyodum bı ara
Allahtan şimdi patronları yolladım dışarı ohh bende otrdum sıcacık odama şuan sütlü köpüklü kahvemden bi yudum aldım ve sana cevap verıyorum![]()
Birsey sormak istiyorum simdi bundan dort ay once eşimle tartışmam olmustu bunun abisi yengesi ablasi falan samireye cok yuz veriyorsunuz iki haftada bir annesi gile gidiyorsunuz demis benim haberim yoktu sonradan ogrendim o.gunden buyana esimi annemlere goturemiyorum.zor bela benide götürmüyor yalvarip duruyorum simdi ben esimin abisine karisina birsey demek istiyorum cok sinirleniyorum onlara neyse onlar yuzunden aglamakla geçiyor gunum yoksa hic birsey demeyim mi rabbimemi havale edeyim
iyi akşamlar kızlar![]()
Iyi aksamlar kizlar bugun esimle ilgilendim :)) o yuzden bakamadim suan dumanla (kedim) koyun koyunayiz size mesaj yaziyoruzz :)) napiyonuzzz
Ayy cok sevimli oluyolar bide posetlerin icine girip icinden bakmalariBen de eve yeni geldim alisveris yaptik isten cikinca. Bizim manyakda posetleri gordu delirdi "burada kesin bana gore bisey var"
Ayy cok sevimli oluyolar bide posetlerin icine girip icinden bakmalari![]()
Kiyamam ozlemistirrrAynen ya. Birde posetlere teker teker bakiyor ne almisiz diye. Iki gundur de annemdeydim eve gelmedim. Simdi bana trip atiyor soylenip duruyor niye gelmedin diye.![]()
Aynen bak bu konuda da benziyor eslerimiz tipa tipa sıkılıyorum diyor gitmek istemiyorum diyorO zama nsen bir iki tek gittin mi, eşinin ailesi söylenmeye başlayacağı için eşin de tıpış tıpış gelecektir. Ailen üzülüyorsa sende benim gibi söyle. Böyle daha rahatım de. Ama hakikaten bak tek git göreceksin ne kadar rahat. Kocanla gidince noluyo, surat asıyorlar, sıkıldım diyorlar, erkenden dönelim demeye başlıyorlar, herşeyi burnundan getiriyorlar.![]()