Hosgeldiniz kk ailesi

Evet ona sinir oluyorum onlara neyse

Oyle ama benim ailemde üzülüyor bide esimin aileside tek gitmemi istemiyorlar
O zama nsen bir iki tek gittin mi, eşinin ailesi söylenmeye başlayacağı için eşin de tıpış tıpış gelecektir. Ailen üzülüyorsa sende benim gibi söyle. Böyle daha rahatım de. Ama hakikaten bak tek git göreceksin ne kadar rahat. Kocanla gidince noluyo, surat asıyorlar, sıkıldım diyorlar, erkenden dönelim demeye başlıyorlar, herşeyi burnundan getiriyorlar.

Benim ailem başka şehirde. ve baya da uzak. Ben tek gidince bekarlık günlerim geliyor aklıma. Yegenlerimle çıkıyoruz dışarıya, alışverişe kafeye. Evde komşularla, arkadaslarla toplaşıyoruz. O kadar iyi geliyor ki anlatamam. eşim olunca bunların hiçbirini yapamıyorum. Acayip sıkıcı oluyor.

Benimkide benı tek göndermez :) Zaten tek gitmemde ayy taa İzmire kocamı bırakıp nasıl gidim
Her biri başka çeşit

Ya özlüyorum özlemesine ama insan eski günlerini de özlüyor. bilmiyorum yani ben çok özlüyorum bekar günlerimi, ailemle yalnız olmayı falan. Hem o bensiz durabiliyorsa, bende onsuz gayet güzel dururum.
Siz kaç yıllık evlısınız?
Haklısın aslında yanı o bensız bişey yaparsa bende yapıyorum muhakkak yanı ona çok düşkün olduğumu sanmasın dıye :)
Ama o bensız pek bişey yapmıyo ev kuşu benım kocam arada ben kovarım arkadaşınla gez diye :)

biz 3.5 yıllık evliyiz. Benimki de öyle aslında. bakkala bile beraber gideriz. Ama söz konusu memleket olunca o pek sıcak bakmaz bu duruma. Benim de işime geliyor doğrusu

Baktın menü şahane, Hanımabla misafirperver, hemen dünür olalım dimi?

Aynen ya. Zaten hamilelik yuzunden yemek yapamiyorum. Iki gunde bir anneme gidiyorum da bogazimdan iki lokma geciyor. Suanki mottom yemek buldun cok

Bugun ben de yogundum ya anca bakabildim konuya. Neyse yogunluk iyi gerci zaman cabuk geciyor.

Asla baskalarini karistirma. Olay buyur esin arkanda durmaz sen rezil olursun. Hani esinin sana hak verecegini bilsem konus derim ama. Sonunda daha cok uzulursun. Bunu esinle konus bence. Kac yasinda kocaman adam hala ailesinin lafiyla hareket ediyor.

Iyi aksamlar kizlar bugun esimle ilgilendim :)) o yuzden bakamadim suan dumanla (kedim) koyun koyunayiz size mesaj yaziyoruzz :)) napiyonuzzz

Iyi aksamlar kizlar bugun esimle ilgilendim :)) o yuzden bakamadim suan dumanla (kedim) koyun koyunayiz size mesaj yaziyoruzz :)) napiyonuzzz

Ben de eve yeni geldim alisveris yaptik isten cikinca. Bizim manyakda posetleri gordu delirdi "burada kesin bana gore bisey var"

Aynen ya. Birde posetlere teker teker bakiyor ne almisiz diye. Iki gundur de annemdeydim eve gelmedim. Simdi bana trip atiyor soylenip duruyor niye gelmedin diye.
Kiyamam ozlemistirrr (
Bu yaz bayramda izmire gittik 1 hafta evde bi tanidigimiz bakti geldigimde resmen suratima bile bakmadilar ( ama odul mamasiyla kandirdimm

Aynen bak bu konuda da benziyor eslerimiz tipa tipa sıkılıyorum diyor gitmek istemiyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…