- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
- #1.181
Evet dogru diyonda hic savasacak gücüm kalmadi sadece kizim icin yasayacam bundan sonra daGücün yetse de yetmese de sana vurmasına izin verme. Bunu alışkanlık haline getirip, gittikçe dozunu arttırır şiddetin. Nasıl yaparsın bilmiyorum. Ama sana bir daha şiddet uygularsa o evi ayağa kaldır. İstersen evdeki herşeyi kafasına geçir. Yani naparsan yap ama, öyle birşey yap ki, bir daha buna cesaret edemesin. Gidip birde darp raporu alıp, şikayetçi bile olabilirsin.
Hehhehe çok güzel olmuş
Gunaydinnnntopik öldü helcin kimse uğramıyor
Amanin nasil tatliymis karar verdim bende bi hayvana bakacam balik mi alsam ki
Gunaydin canim dun esim canımı sıktı bende erkenden uyudum bugunde annemlere gidecem birkac gun olmam buralarda kendinize iyi bakin öptümGunaydinnnn
Aynennn wolfrog sanirim girmedi dunden beri insallah kotu biseyi yoktursamireciminde kocasi heralde evdeydi giremedi :))
Ben balık bakıyordum ama bu 2 afacan öldürdüAmanin nasil tatliymis karar verdim bende bi hayvana bakacam balik mi alsam ki
Ay zor diyorlar ama ben bakabilirim kedi falan da olmayınca su sesi belki rahatlatır beniBen balık bakıyordum ama bu 2 afacan öldürdü
Bi ordan vurdular bı burdan
Buda annemin kediler ama ben korkuyorum ya :)
Yaaaa ben bunları yerımmm !!!! bunlardan korkulurmu Allah aşkınaa yaaaBuda annemin kediler ama ben korkuyorum ya :)
Selaaammm Dünürle yemek nasıl geçtii ??Selam hanımlar
Selaaammm Dünürle yemek nasıl geçtii ??
Ya korkuyorum niye bilmiyorum: )Yaaaa ben bunları yerımmm !!!! bunlardan korkulurmu Allah aşkınaa yaaa
Normal Ellerıne sağğlıkkSelam,valla iyi geçti yemek bayıla bayıla yedi yani çok beğendiler
Benım kv de çok korkardı. Dumanı ilk eve aldığımız zamanlar küs değildik. Onlara giderken dumanıda göturuyordum.Ya korkuyorum niye bilmiyorum: )
Yani abla sen yaparsın da guzel olmAmismidir hazir yemek bende olsa bayila bayila valla: )Selam,valla iyi geçti yemek bayıla bayıla yedi yani çok beğendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?