- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Samire tmv
-
- #1.081
Valla abla ne yiyecekler misafirler baya birsey yapmissin oglen yemeginemi gelecekler bunlar tatli telaslar oluyor :)
Dunden yapinca bende oglen mi gelecekler diye sormustumAkşam yemeğine gelecekler,birde ilk defa yemeğe geliyor dünür hanım..
Akşam yemeğine gelecekler,birde ilk defa yemeğe geliyor dünür hanım..
Dunden yapinca bende oglen mi gelecekler diye sormustum
Başka kızınız var mı? Hamileyim, oğlum olursa sizinle dünür olur muyuz
Bugüne hazır olsun diye dünden hazırladım pişme aşaması olmadı daha bazıları.
Yok maalesef 1 tane var bende,olsaydı seve seve dünür olurduk.
Çocuk doğrumak için geç kaldım artık
Tıp ilerledi halbuki
Heleki benim yaşımda ben almayım ya,yüce rabbim isteyene evlat versin.
Çocuk çok farklı birşey,bize 1 tane yetti gerçi kızım kızıyor neden tek çocuk diyede..
Hayırlısı olsun o zaman. Allah olanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Artık torun seversiniz
Baktın menü şahane, Hanımabla misafirperver, hemen dünür olalım dimi?Başka kızınız var mı? Hamileyim, oğlum olursa sizinle dünür olur muyuz
Hmm iyi bari fazla yormasinlar seni afiyet olsun bende yapiyim kendimi kahve kizimi uyutsam biKız bugun bı yoğun bı yoğun deliyodum bı ara
Allahtan şimdi patronları yolladım dışarı ohh bende otrdum sıcacık odama şuan sütlü köpüklü kahvemden bi yudum aldım ve sana cevap verıyorum
Birsey sormak istiyorum simdi bundan dort ay once eşimle tartışmam olmustu bunun abisi yengesi ablasi falan samireye cok yuz veriyorsunuz iki haftada bir annesi gile gidiyorsunuz demis benim haberim yoktu sonradan ogrendim o.gunden buyana esimi annemlere goturemiyorum.zor bela benide götürmüyor yalvarip duruyorum simdi ben esimin abisine karisina birsey demek istiyorum cok sinirleniyorum onlara neyse onlar yuzunden aglamakla geçiyor gunum yoksa hic birsey demeyim mi rabbimemi havale edeyimKız bugun bı yoğun bı yoğun deliyodum bı ara
Allahtan şimdi patronları yolladım dışarı ohh bende otrdum sıcacık odama şuan sütlü köpüklü kahvemden bi yudum aldım ve sana cevap verıyorum
Efendimhu huuu
napıyorsunuz diye geldiydimmmEfendim
Onlara hiçbir şey deme herşey senın o eşinde bitiyor.Birsey sormak istiyorum simdi bundan dort ay once eşimle tartışmam olmustu bunun abisi yengesi ablasi falan samireye cok yuz veriyorsunuz iki haftada bir annesi gile gidiyorsunuz demis benim haberim yoktu sonradan ogrendim o.gunden buyana esimi annemlere goturemiyorum.zor bela benide götürmüyor yalvarip duruyorum simdi ben esimin abisine karisina birsey demek istiyorum cok sinirleniyorum onlara neyse onlar yuzunden aglamakla geçiyor gunum yoksa hic birsey demeyim mi rabbimemi havale edeyim
Dedikodunapıyorsunuz diye geldiydimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?