• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Onlara hiçbir şey deme herşey senın o eşinde bitiyor.
Sen eşine de neden aileme gitmiyoruz beraber ben sensız gitmek ıstemıyorum falan da huzursuzluk huzursuzluğu getir. Ailenızın meselelerını akrabalara anlatmayın ..
Onlara ne istersenız hergun gidersinz..
Aynen ama esim demekki onlarin dedigine önem vermiş ki gitmiyor yok gitmek istemiyor sen kimle gidersen git diyor

Birsey sormak istiyorum simdi bundan dort ay once eşimle tartışmam olmustu bunun abisi yengesi ablasi falan samireye cok yuz veriyorsunuz iki haftada bir annesi gile gidiyorsunuz demis benim haberim yoktu sonradan ogrendim o.gunden buyana esimi annemlere goturemiyorum.zor bela benide götürmüyor yalvarip duruyorum simdi ben esimin abisine karisina birsey demek istiyorum cok sinirleniyorum onlara neyse onlar yuzunden aglamakla geçiyor gunum yoksa hic birsey demeyim mi rabbimemi havale edeyim

Evet her sey esinde bitiyor ama onlara da laflarini ver hadlerini bilsinler. Beni bunca yil buyuten anamin yanina gitmek icin kimseden izin almam, buna kimseyi de karistirmam haddini bil yenge hanim de.
Ay boyle insanlara sinir oluyorum ya.
Benimm kaynanam da dedi bi kere de esim susturdi bir daha da demedi..

Ya benim annem de çok önem verir buna. illa eşimle gelmeliymişim. Tek gidince üzülüyor. Bense tek gidince daha rahat oluyorum. Hatta bazen diyorum anneme; '' Anne boşver napcan onu, hem ben yalnız daha rahat ediyorum'' diyorum. Hakkatende yalnız gidince daha rahatım. Bence sende böyle yap.Gelmezse gelmesin Çok mu lazım ya. Dış kapının mandalı :KK71:

Ya benim annem de çok önem verir buna. illa eşimle gelmeliymişim. Tek gidince üzülüyor. Bense tek gidince daha rahat oluyorum. Hatta bazen diyorum anneme; '' Anne boşver napcan onu, hem ben yalnız daha rahat ediyorum'' diyorum. Hakkatende yalnız gidince daha rahatım. Bence sende böyle yap.Gelmezse gelmesin Çok mu lazım ya. Dış kapının mandalı :KK71:
Oyle ama benim ailemde üzülüyor bide esimin aileside tek gitmemi istemiyorlar

Back