Hosgeldiniz kk ailesi

Lojistik bitirdim ben 2014 haziran fa mezun oldum iş bulamadım kpss ye hazırlanıyorum şimdi de. Son çare

Benim kardesim de lojistik mezunu ama iki yillik. Kolay is buluyor yani. Sehir neresi?

Ortaokul nasil olacak nasıl yapabilirim de

Acikogtetimden liseyi bitireceksin sonra universite. Normal gidemem diyorsan acikogretimden bir bolum sec. Benim arkadasim ilkokul mezunuydu. Babasi okutmamis. Kendim de acikogretim lisesini bitirdim. Kayda giderken onu da goturdum ortaokula yazildi. Sonra hizini alamadi sonra lise sonra 4 yillik okul oncesi ogretmenlik bolumunu bitirdi ve suan ogretmen. Yasi da 34. Bir akrabam da 40 yasinda ogretmen oldu. Hersey sana bagli yani.

Severek evlendim. (Sadece ben)

Bence o da sevmistir. Hos hatunsun yani gormesek... Sac kesimine bayildim ayrica

Mersindeyim ama tecrübe istediler hep bende de o yok. Kpss denicem olmazsa tekrar iş bakıcam

Mersindeyim ama tecrübe istediler hep bende de o yok. Kpss denicem olmazsa tekrar iş bakıcam

Hayirlisi olsun. Kardesim gebzede her taraf organize sanayi bolgesi. Sayisiz lojistik firmasi var. Bolgeden bolgeye degisiyor maalesef. Umarim kpss kazanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…