- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Samire tmv
Kursaksız der bana daannem beni aç doğurmuş bazen diyor ben seni aç doğurdum kızım ondan doymuyorsun hiç diyor![]()

Dünyayı yiyen kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kursaksız der bana daannem beni aç doğurmuş bazen diyor ben seni aç doğurdum kızım ondan doymuyorsun hiç diyor![]()
Kursaksız der bana da
Dünyayı yiyen kız![]()
![]()
Fazlan yok o zaman kız1.75 boyum piroşumm![]()
Ben niye gormedim ya kirk yasinda benim ömrüm biter suan bile kendimi kırk yasinda hissediyorum yazildim liseye ama hic mi hic umidim yokBenim kardesim de lojistik mezunu ama iki yillik. Kolay is buluyor yani. Sehir neresi?
Acikogtetimden liseyi bitireceksin sonra universite. Normal gidemem diyorsan acikogretimden bir bolum sec. Benim arkadasim ilkokul mezunuydu. Babasi okutmamis. Kendim de acikogretim lisesini bitirdim. Kayda giderken onu da goturdum ortaokula yazildi. Sonra hizini alamadi sonra lise sonra 4 yillik okul oncesi ogretmenlik bolumunu bitirdi ve suan ogretmen. Yasi da 34. Bir akrabam da 40 yasinda ogretmen oldu. Hersey sana bagli yani.
Bence o da sevmistir. Hos hatunsun yani gormesek... Sac kesimine bayildim ayrica![]()
Canim o senin guzelligin. Valla hos falan degilim. Yas 30 ama 40 45 gosteriyomBence o da sevmistir. Hos hatunsun yani gormesek... Sac kesimine bayildim ayrica![]()
60tım ama benFazlan yok o zaman kız![]()
aahahahahhaanneminde hiç boğazı yok ona niye çekmemişim ben
![]()
Bende 172yim 59 a kadar indim geri aldım ya tekrar vermem lazım60tım ama benartmasa sorun yokta artıyor tamam diyorum vericem olmuyor piroşum
şu sıralar aşırı bi yeme isteğim var
![]()
Kursaksizi bizim orda daha farkli anlamda kullanirlar.Kursaksız der bana da
Dünyayı yiyen kız![]()
![]()
Pis Boğazlı manasındaKursaksizi bizim orda daha farkli anlamda kullanirlar.
Sana birsey deyimmi biz bosanmayiz bizden iyileri bosanir biz bosanmayiz benim tl kapanmak uzeri.sarj bitiyor kendinize iyi bakin öptüm hepinizi iyi gecelerSevilsem hissederdim. Artik lazim degil zaten su saatten sonra sevgisi.
çeksem nolurdu sanki
seninde boyun iyiymiş kız geri almak olmasa ne güzel olurduBende 172yim 59 a kadar indim geri aldım ya tekrar vermem lazım![]()
iyi geceler tatlı samiremmmSana birsey deyimmi biz bosanmayiz bizden iyileri bosanir biz bosanmayiz benim tl kapanmak uzeri.sarj bitiyor kendinize iyi bakin öptüm hepinizi iyi geceler
Sen gene iyisin kız 1.67 ile sisko biseyim ben büyüyorum habire :/çeksem nolurdu sanki
seninde boyun iyiymiş kız geri almak olmasa ne güzel olurduyiyip kilo almamak isterdim
![]()
Haysiyetsiz anlamindaPis Boğazlı manasında
Ne ki ola ayıp mı![]()
Ay bence boyunuza göre zayifsinizçeksem nolurdu sanki
seninde boyun iyiymiş kız geri almak olmasa ne güzel olurduyiyip kilo almamak isterdim
![]()
Ben eskiden öyleydim kilo almak için gece kalkıp yemek yerdim üniversitede hazır yemeklerden bu hale geldimçeksem nolurdu sanki
![]()
Iyi geceler canim. Opuyorum.Sana birsey deyimmi biz bosanmayiz bizden iyileri bosanir biz bosanmayiz benim tl kapanmak uzeri.sarj bitiyor kendinize iyi bakin öptüm hepinizi iyi geceler
Ben niye gormedim ya kirk yasinda benim ömrüm biter suan bile kendimi kırk yasinda hissediyorum yazildim liseye ama hic mi hic umidim yok
Canim o senin guzelligin. Valla hos falan degilim. Yas 30 ama 40 45 gosteriyomBende napim boyle sac kesimleriyle falan genc gostermeye calisiyom
![]()