- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Samire tmv
-
- #1.001
yok kız ne zayıfı 70e merdiven dayadımAy bence boyunuza göre zayifsiniz
sf. 1. Kursağı olmayan. 2. mec. Abur cubur şeyleri yiyebilen (kimse).
1. Akılsız. 2. Patavatsız, dengesiz.
iki çeşit kullanılıyormuş kızlar :)
Haysiyetsiz anlaminda
ben 85e kadar fırladımBen eskiden öyleydim kilo almak için gece kalkıp yemek yerdim üniversitede hazır yemeklerden bu hale geldim
Ins hersey güzel olurAma sen de salma kendini. En azindan kizin icin birseyler yap kendin icin degil. Hem sen guclu olursan cevrendeki insanlar sana saygi duymaya baslayacaklar. Benim arkadasimda aynen oyle oldu. Ailesi kiz cocugu diye deger vermiyordu. Ogretmen olur olmaz ona sormadan adim atmamaya basladilar. Okumak sadece diplomayla ilgili degil yani.
Bana zevksiz mi diyorsun? Ayrica inan bana genc gosteriyorsun. Hatta o saclarla liseli havasina girmissin.
bazı şeylerin birden fazla anlamı var kız ama senin ne anlamda kullandığın belliPis Boğazlı olaraktan şe'ettimdi
iyi geceler canımmBen de kactim yarin gorusuruz optum hepinizi
20 kiloyu nasıl verdin kızzzz hatta 25ben 85e kadar fırladımondan sonra bi dur deyip 60a geldim ama yine nolduysa bozuldu kilo alma çabam olmadı hiç piroşum hep verme derdindeydim ben
Bana zevksiz mi diyorsun? Ayrica inan bana genc gosteriyorsun. Hatta o saclarla liseli havasina girmissin.
Cancazım sabah ders var öpüyorum görüşmek üzerebazı şeylerin birden fazla anlamı var kız ama senin ne anlamda kullandığın belli
inat ettim20 kiloyu nasıl verdin kızzzz hatta 25
görüşürüz tatlı esesimmm huzurlu geceler dilerimmCancazım sabah ders var öpüyorum görüşmek üzere
Ne gibi yiyeceklerden uzak durman gerekliinat ettimbirşeyi kafama takarsam onu mutlaka veririm bide reflü var bende ya onunda faydası oldu baya bi yiyeceklerin çoğunu terk ettim midem çok rahatsızlandı ama şimdi yine kudurdu ben dikkat etmeyince
kızartmalar abur cuburlar hamur işi pasta börek fast food yani güzel olan ne varsa uzak kalmam gerekNe gibi yiyeceklerden uzak durman gerekli
tek taraflı almak çok kötü oluyor her yere eşit yayılsa olmuyor sankiKizlar en siskonuz ve en kisaniz benim. Boyum 162, kilom 64. Isin kotusu, hep belimden aliyorum kiloyu
Allam kadın olmak ne zorKizlar en siskonuz ve en kisaniz benim. Boyum 162, kilom 64. Isin kotusu, hep belimden aliyorum kiloyu
Benimde uzak durmam lazım bütün bunlardankızartmalar abur cuburlar hamur işi pasta börek fast food yani güzel olan ne varsa uzak kalmam gerekçok nadir yemem gerekiyor ama dinleyen kim
onlar her açıdan şanslı metabolizma hızlı kalori hakları yüksekAllam kadın olmak ne zorerkeklerin metabolizması daha hızlı bende kabızlık sorunu var ay ağlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?