- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Samire tmv
-
oyy benim dertli samiremBabam mi babamda ayri bi dert zaten
Malesefherşeye rağmen içine soğukluk gelmiyorsa zaten gerçekten sevmişsin demektir
Niye birbirlerini cok sevende var bak helcine masallah ama bana gore degil evlilik sirf ailemden kurtulmak.icin evlendim benim hayalim okuyup meslek sahibi olup yalniz yasamakti ama iste hersey istedigin gibi olmuyorevlilik zor yabekar olduğuma şükrediyorum bazen
Yok canim calismiyorum su an. Calisinca temelli dusman oluyoruz evde. Dayanamiyorum.Calusiyonmu sen
Ne iş yapıyosun :)
Cok moralim bozuk ya birşey soracam simdi ben kizimi kacirsam yasal yoldan kizimi arayip bulabilir ler miki
İşte çünkü babasini sevmiyorum
Samire de benim kafadan. Bende bi cocugum olunca bosanip ailemin yanina doneyim diyorum
Seviyorum ama tahammul edemiyorum. Ruh hastasi oldum onun yuzunden.
oyyy kıyamam kuzum ağlama belki düzelir eşin her karanlık gecenin aydınlık bi sabahı vardırMalesef
olmuyor maalesef balım hayallerle gerçekler her zaman birbirinden farklı olurNiye birbirlerini cok sevende var bak helcine masallah ama bana gore degil evlilik sirf ailemden kurtulmak.icin evlendim benim hayalim okuyup meslek sahibi olup yalniz yasamakti ama iste hersey istedigin gibi olmuyor
Evet yani beni anlayan kimse yok sirf bu dünyada kizim icin yasiyorumoyy benim dertli samirembabandamı anlayışsız
Hayır malesefSende kedi besliyonmu
Niye kizYok canim calismiyorum su an. Calisinca temelli dusman oluyoruz evde. Dayanamiyorum.
Anladım bende işsizimGrafikerim. Matbaada calisiyorum.
Kacacaksan bir amacin olmali. Yani gozdagi mi vereceksin, bosanacak misin, yoksa sadece ortadan oylece kayip mi olacaksin. Oyle alel acele yapilmamali boyle seyler. Ayrica cocugu niye kaciriyorsun ki onu anlamadim.
Sevmemen normal zaten.
Senin de bi degisikmis
kızın var en azından Rabbim onun yüzünü güldürsün inşallah böylelikle seninde yüzün gülerEvet yani beni anlayan kimse yok sirf bu dünyada kizim icin yasiyorum
Onsuz yasayamam çünkü tamamen kaybolurum gidersem egerGrafikerim. Matbaada calisiyorum.
Kacacaksan bir amacin olmali. Yani gozdagi mi vereceksin, bosanacak misin, yoksa sadece ortadan oylece kayip mi olacaksin. Oyle alel acele yapilmamali boyle seyler. Ayrica cocugu niye kaciriyorsun ki onu anlamadim.
Sevmemen normal zaten.
Senin de bi degisikmis
İvit o benimaaa gözlüklü bi kedi gördüm ben
Duzelmez, cunku ona gore duzelmesi gereken birsey yok. O bay mikemmellloyyy kıyamam kuzum ağlama belki düzelir eşin her karanlık gecenin aydınlık bi sabahı vardır
Niye birbirlerini cok sevende var bak helcine masallah ama bana gore degil evlilik sirf ailemden kurtulmak.icin evlendim benim hayalim okuyup meslek sahibi olup yalniz yasamakti ama iste hersey istedigin gibi olmuyor
Anladım bende işsizim
napıyorsun meleğimmmKuzummm perimm:)❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?