- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Samire tmv
-
napıyorsun tatlı kedicikkkİvit o benim
Amin sagol canim benimkızın var en azından Rabbim onun yüzünü güldürsün inşallah böylelikle seninde yüzün güler
bide hatalarını kabul etmezse o daha kötüDuzelmez, cunku ona gore duzelmesi gereken birsey yok. O bay mikemmelll
Kk sörfnapıyorsun meleğimmm
Amaaann anlatsam roman olur kiz. Birsuru sebep var. Adam o kadar pis ki, anlatsam simdi darlanirsiniz. Asla elini bir ise atmadigi gibi, tek basina, evde bir ordu yasiyormus gibi evi kirletir. Ben hem calisip hem eve yetisemiyorum. Bu defa her dakka kavga ediyoruz.Niye kiz
Lojistik bitirdim ben 2014 haziran fa mezun oldum iş bulamadım kpss ye hazırlanıyorum şimdi de. Son çareHala oyle birsey yapabilirsin. En son nereden mezun oldun?
Meslegin ne? Ne kadar zamandir ariyorsun?
bende geziniyorumKk sörf
Hasret gideriyorum
Sen ne yapıyorsun bebişim
Ortaokul nasil olacak nasıl yapabilirim deHala oyle birsey yapabilirsin. En son nereden mezun oldun?
Meslegin ne? Ne kadar zamandir ariyorsun?
Ay sağol mahperim napim ya ısınamadım hiç bir avataranapıyorsun tatlı kedicikkközüne dönmüşsün yakışıyor sana
bende geziniyorumkötü kötü düşüncelerim var gece yemeği yemek gibi
Oww gelioomm o zamanbende geziniyorumkötü kötü düşüncelerim var gece yemeği yemek gibi
Hmm anladim.sıkma tatli canini severekmi.evlendinizAmaaann anlatsam roman olur kiz. Birsuru sebep var. Adam o kadar pis ki, anlatsam simdi darlanirsiniz. Asla elini bir ise atmadigi gibi, tek basina, evde bir ordu yasiyormus gibi evi kirletir. Ben hem calisip hem eve yetisemiyorum. Bu defa her dakka kavga ediyoruz.
benimde gözüm alışmış buna diğerleri eğreti durduAy sağol mahperim napim ya ısınamadım hiç bir avataraiyiyim canım sağol sen nasılsın bakalım
ahahah açmısın esesim gel yiyelimmOww gelioomm o zaman
Bende açımbenimde gözüm alışmış buna diğerleri eğreti durduiyiyim bitanem açım uykum var sen nasılsın?
Severek evlendim. (Sadece ben)Hmm anladim.sıkma tatli canini severekmi.evlendiniz
zor tutuyorum kendimi
Gerçekten bugünlerde iştahlıyımahahah açmısın esesim gel yiyelimm12yi bekliyorum yeni günün kalorisinden çalmak için
ben sanırım tutamıcam kendimiBende açımama yemicem
sorma kız yaa hele benGerçekten bugünlerde iştahlıyım
Beni tahrik edici şeyler söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?