• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Bende öyle yaptım paypaldan ödedim hatta sorunda çıkmadı hiç,acaba siteden çıkarken direkmi çıktın,güvenli çıkış mı yapmadın acaba ..
Valla onu hiç hatırlamıyorum ki çok oldu. Aman neyse, banka kartı direkt iptal etmiş zaten 2 defa denemiş kim denediyse.. Maduriyetim olmadı çok şükür..

Valla onu hiç hatırlamıyorum ki çok oldu. Aman neyse, banka kartı direkt iptal etmiş zaten 2 defa denemiş kim denediyse.. Maduriyetim olmadı çok şükür..

Çok dikkatli ol yinede,bu aralar mail atıyorlar sakın tıklama onlara virüs bulaştırıp işlerini hallediyorlarmış.
Direk sil gelenleri..

Bittin varya bittin sen :KK11::KK11::KK11:

Mune Mune koş bak bize yaşlı dedi at mapısa hemen aç susuz bırak mümkünse hiççıkarma kalsın orada
Hanım,
hemen mapusa atmak ödül gibi olur, önce halı gibi çırpalım, sen balkon demirlerine at lamelifi ben sopamı alıp geliyorum, bir tozunu attıralım önce :KK70:sonra da biraz fırçalarız:KK70:

işte siz yüksek askeri şura'dansınız ya onu diyor :KK70:

Duydun demi müdürümlen bana yaşlı dedi :KK67::KK67::KK67::KK67:

Bir bilseler bunların hepsini cebimizden çıkarırız :rolleyes::rolleyes:

Birgün hepinize ibret olsun diye Hanım'la buluşup foto çektirip koyacağız siteye, yaşlı dediğinize pişman olup gençliğinizden utanacaksınız:KK70:
Beden ölçülerinizi alayım, hak ettiniz bunu:KK70: beller kaç cm:KK70:

Bittin varya bittin sen :KK11::KK11::KK11:

Mune Mune koş bak bize yaşlı dedi at mapısa hemen aç susuz bırak mümkünse hiççıkarma kalsın orada

hastayım ben atmayın ben mapuslara :KK23:
Biz, Hanım ve ben ??? Yaşlı??? O ne demek??? Biz yaşlının açılımını bilmiyoruz :KK14:

Yaşlılık, yaşam sürecinin; çocukluk, gençlik, erişkinlik gibi doğal ve zorunlu bir çağıdır. Birçok kaynak yaşlılık sınırı olarak 43:KK53: yaşı kabul etmektedir. (değişmiş olabilir):KK53:Yaşlı sağlığının korunması ile ilgili olarak 1963’ de yapılan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) seminerinde yaşlılık dönemi üçe ayrılmıştır:

120780-bas_gaza_hatce_bas_gaza_d580.jpg

:KK15::KK15::KK15::KK15:
mune ve hanım:KK53::KK53:

hastayım ben atmayın ben mapuslara :KK23:

Yaşlılık, yaşam sürecinin; çocukluk, gençlik, erişkinlik gibi doğal ve zorunlu bir çağıdır. Birçok kaynak yaşlılık sınırı olarak 43:KK53: yaşı kabul etmektedir. (değişmiş olabilir):KK53:Yaşlı sağlığının korunması ile ilgili olarak 1963’ de yapılan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) seminerinde yaşlılık dönemi üçe ayrılmıştır:

120780-bas_gaza_hatce_bas_gaza_d580.jpg

:KK15::KK15::KK15::KK15:
mune ve hanım:KK53::KK53:
Hanımmmmmm lamelif ipini çekiyor görüyor musunnnnn hahahahahhahaa

Back
X