Hoşgeldin ve Güle güle

o zaman hoşgelmiş bebişiniz ...umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz ve analı babalı büyütürsünüz bebişinizi..mutluluklar sizin olsun......

o zaman hoşgelmiş bebişiniz ...umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz ve analı babalı büyütürsünüz bebişinizi..mutluluklar sizin olsun......
hoşgeldi ve çekip gitti...dileklerin için tşk ediyorum meln

hoşgeldi ve çekip gitti...dileklerin için tşk ediyorum meln
çok üzüldüm canım gerçekten..seni şu an benden iyi kimse anlayamaz inan..bende yaşadım bu acıyı yıllar önce ikiz bebeklerimi kaybettim((biri karnımda ölmüş biri mecburi kürtaj oldu daha 3 aylıklardı ama rabbim almıştı onları benden..tam2 yıl sonra bir daha hamile kaldım ve o da sorunluydu kanamayla geçti ilk üç ayım ..ama rabbim onu bana bağışladı çok şükür şimdi kızım 12 yaşında allahım ayırmasın bazen kardeşlerin yaşasaydı 15 yaşında olacaklardı derim ona üzülürüm söylerken bile ..acını çok iyi anlıyorum ama inancını sakın kaybetme..

Rabbim kimseye yaşatmasın diye dua ediyorum.çok bağlanmıştım..ama çok sevdim galiba..çok seversen o senin imtihanın olur derler ya o misal.Rabbim sana bağışlasın kızını.15 yıl olmuş ama hala içinde demi kuzuların

ahh nehirim ahh gitti kuzum.tşk ediyorum amin inş...

Miskim kendini yıpratma diyeceğim ama boş farkındayım cümleler sadece teselli amaçlı ama ben inanıyorum sen güçlüsün ve hayırlısıyla Rabbim bu tattığın yaşadığın acının karşılığını güzel günlerle müjdeli haberlerle geri verecek sana

tabi ki içimde asla unutulmazlar. .rabbim kızımı bağışlasın kardeşleri yattıkça. .çok küçüktüm evlendiğimde şu an 34 yaşındayım ve 12 yaşında kızım var.hiç bir şey bilmiyordum evlendiğimde yaşamadı ikizlerim ama niye..tiroid hastasıymışım meğer. .hormonların dengesizliği gelişimini engellemiş bebeklerimin ..sende baktır mutlaka ..acın unutulmaz ama streste yeniden hamile kalmazsın ..allahım en kısa sürede sağlıkla müjdeli haberini duymayı nasip etsin inşallah..

inş nehircim.içime içime işliyor bazen kötü oluyorum.zaman geçtikçe hafiflicek biliyorum..bekliyorum ...dua ediyorum..ağlıyorum...gülüyorum..geçiyor günler...bakalım daha neler görecez şu hayatta.Rabbim isyandan korusun

Canım benim Rabbim kalbine verecek o sevinci beklediğin mutluluğu biliyorum bir daha yaşatmasın bu acıyı Allahım kimseye göstermesin zor tabi ki çok zordur yaşamadım ama anlayabiliyorum içinde ama bununla başedeceksin dediğim gibi sen güçlüsün güçlü olmak zorundasın güzel günler için

normalde gebeliğin ilk haftalarında detaylı tahliler yaptırmıştım.troid yoktu bildiğim kadarıyla.kan pıhtılaşması vs. gibi testlere baktıracam şimdi.stres önemli..uzak durmaya çalışıyorum ama acımıda bi yandan yaşamak istiyorum.biliyorum biriktirip biriktirip durursam ilerde acısı daha çok çıkar benden

çok çok tşk ediyorum neheirim desteğin için.zorluklarla karşılaştırmasın Allahım hiçbirimizi

Amin Misk'im canım benim.
Sen şimdi hormonların etkisiyle de böylesin biraz.
İnşallah tez zamanda bize güzel haberler verirsin. Kucağına alırsın minnacık bebikolarını (ikiz olur belki! hayırlısı ile. )

çok çok tşk ediyorum neheirim desteğin için.zorluklarla karşılaştırmasın Allahım hiçbirimizi
Amin canım benim inşallah ne zaman konuşmak istersen ben buradayım özelden de haberleşebiliriz inan bir konuda gördüm yazdıklarını öyle haberim oldu yoksa dururmuydum bugüne kadar

ay güldürdün beni filozof : ) belki ikiz olur.ayy inşşş diyeyim yürekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…