Hoşgeldin ve Güle güle

amin inş.çok tşk ederim...hangi sebepten kaybetmiştin sen
Sebep soylemedi doktorlar.ilk gebeliklerde sık rastlanan bi durum,bebek sagliksizsa vucut atiyor dediler.3ay korunma verdi biri, baska
bi doktor kurtaj sonrasi korunmaya gerek yok dedi. Ben istedigim icin korunmadim hamile kaldim oglum simdi 3ayini doldurmak uzere.
Allah en hayirli zamanda tekrar nasib etsin sana da, isteyen herkese de

maşallah size..kan pıhtışaması için araştırma yapılacak..patolojiden de bişey çıkmadı..hayırlısı bakalım...kaderde bu acıyı yaşamakta varmış

özel mesaj atan arkadaşlara cevap yazmaya çalıştım..yazamadığım olduysa kusuruma bakmayın lütfen..

maşallah size..kan pıhtışaması için araştırma yapılacak..patolojiden de bişey çıkmadı..hayırlısı bakalım...kaderde bu acıyı yaşamakta varmış
Benim kan pıhtılaşmam var mesela mthfr c 677t homozigotum banada sana iğne yazılmiyo dediler...kanamam başladı düşükten 1 gün önce salak fakülte doktoru iğnelerini kullanıyosun demi diye söylemez mi...ölürmüsün öldürürmüsün...bende bana iğne vermediniz dedim...kontrole alıcaz pazartesi gel demişti o zaman gerek kalmadü 7 ağustosta sancıyla beraber düşürdüm patalojim temiz çıktı...24 gün sonra adet oldum 1 eylülde...ikinci adetime az kaldı umarım gelmez adetim...umarım sende bende yine anneliği doya doya bu sefer kaybetmemecesine yaşarız...

sanada çok geçmişler olsun.Rabbim en kısa zamanda bebek isteyenlerin kucaklarını doldursun inş

Canımm benim yaaa...
yeni gördümm şok oldumnmm...
nasıl bir imtihandır bu çok zorrr..
Allahım tez zamanda tekrar versin inşşşş..
efulimden sonra sende içimde yara bıraktınn..
duam sizinle canımmm..

özel mesaj atan arkadaşlara cevap yazmaya çalıştım..yazamadığım olduysa kusuruma bakmayın lütfen..
çok geçmiş olsun...Veren de Allah alan da Allah. ablam ilk gebeliğinde kaybetti bebeğini,daha 5-6 ay geçmeden tekrar hamile kaldı,şimdi 2 çocuk annesi.Rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın,tez zamanda sağlıkla sıhhatle versin inşallah

Canımm benim yaaa...
yeni gördümm şok oldumnmm...
nasıl bir imtihandır bu çok zorrr..
Allahım tez zamanda tekrar versin inşşşş..
efulimden sonra sende içimde yara bıraktınn..
duam sizinle canımmm..
tşkler isyan...evet çok zor.Rabbim kimseye yaşatmasın..bunu yaşayan en sonuncu kişi ben olayım

tşk ediyorum statıs...amin inş

tekrık ederım allah analı babalı buyutsun mutlu etsin inşallah kuzum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…