• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

normalde gebeliğin ilk haftalarında detaylı tahliler yaptırmıştım.troid yoktu bildiğim kadarıyla.kan pıhtılaşması vs. gibi testlere baktıracam şimdi.stres önemli..uzak durmaya çalışıyorum ama acımıda bi yandan yaşamak istiyorum.biliyorum biriktirip biriktirip durursam ilerde acısı daha çok çıkar benden
hayırlı haberlerle seni görmek dileğiyle..bugünden sonra her duamda seni asla unutmayacağım inan bana ..hep dualarımın içinde bir evlat sahibi olmanı diliyeceğim..sevgiyle kalın..

Amin canım benim inşallah ne zaman konuşmak istersen ben buradayım özelden de haberleşebiliriz inan bir konuda gördüm yazdıklarını öyle haberim oldu yoksa dururmuydum bugüne kadar :KK43:
tmm canım çok tşk ediyorum tekrardan..ay siz ne iyisiniz öyle.varolun

hayırlı haberlerle seni görmek dileğiyle..bugünden sonra her duamda seni asla unutmayacağım inan bana ..hep dualarımın içinde bir evlat sahibi olmanı diliyeceğim..sevgiyle kalın..
amin inş...beklicem dualarını..inş edeceğiniz dualar kalbimin ferahlamasına vesile olur.tşk ediyorum

Miskim şimdi gördüm,ne diyeceğimi bilemiyorum,sözler ne kadar teselli eder ki şimdi..
Rabbim tekrardan anne olmanı kucağına bebeğini almanı nasip eder inşallah..
Sen yeterki güçlü ve dirayetli olmaya çalış,hayat hepimiz için bir sınav zaten..
evet hanım abla ya uçup gitti yavrum ..bazen rüya sanıyorum.sanki hiç gebeleik yaşamadım.o yaşadığım sadece rüyaydı.duygularım karmançorman..
amin inş..ancak ikinci bi bebek acımı hafiletecek gibi:(

evet hanım abla ya uçup gitti yavrum ..bazen rüya sanıyorum.sanki hiç gebeleik yaşamadım.o yaşadığım sadece rüyaydı.duygularım karmançorman..
amin inş..ancak ikinci bi bebek acımı hafiletecek gibi:KK43:

Hemen bırakma kendini lütfen yaşadıkların elbette kolay değil,zamanla kendini toparlarsın moralinde daha iyi olur..
Ben inanıyorum ikinci bir bebek sahibi olup,en güzel anneler dünyasında sende olacaksın :KK74:

Hemen bırakma kendini lütfen yaşadıkların elbette kolay değil,zamanla kendini toparlarsın moralinde daha iyi olur..
Ben inanıyorum ikinci bir bebek sahibi olup,en güzel anneler dünyasında sende olacaksın :KK74:
şuan için dileğim o.
bakalım..yavaş yavaş toparlıcam kendimi.saol abla

bi aydır kullanmadığım bi dosyanın içinde küçük bi not kağıdı..güzel bi kaç kız ismi.Allahım yaaaaa ufff:KK42::KK42::KK42:kuzum senin için beğenmiştim ben o isimleri yaa

Rabbim hayırlısıyla tekrar kucağınıza bir bebek nasip etsin inşallah..HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR DERLER..tekrar hamilelik haberinizi almak dileğiyle..mutlu kalın..:KK68:

Rabbim hayırlısıyla tekrar kucağınıza bir bebek nasip etsin inşallah..HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR DERLER..tekrar hamilelik haberinizi almak dileğiyle..mutlu kalın..:KK68:
tşk ederim amin inş..sizde sağlıkla alırsın inş bebeğinizi kucağınıza

bi aydır kullanmadığım bi dosyanın içinde küçük bi not kağıdı..güzel bi kaç kız ismi.Allahım yaaaaa ufff:KK42::KK42::KK42:kuzum senin için beğenmiştim ben o isimleri yaa

Miskim bebeğin fazla bekletmeyecek seninle sizinle olacak yıpratma kendini lütfen:KK61:

canımmm şimdi gördümmmmm :(

Rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahhh tekrardan

Sabır ve selamet diliyorum arkadaşım....

bilmiyorumki nehirim ya.

Canım bak böyle psikolojini etkiliyorsun bence bebek bekleyen ailelerden duyduğum hep şu zamana bıraktığımız anda sıkıntı yapmayıp üzülmeyip beklemediğimiz bir anda oldu hep böyle diyorlar :)böyle düşün lütfen çok üzülüyorum :KK42:

Back