- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Bu imtihanın canım benim,böyle düşün..kısmet değilmiş diyorum...elimden bişey gelmiyor..aldılar benden
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu imtihanın canım benim,böyle düşün..kısmet değilmiş diyorum...elimden bişey gelmiyor..aldılar benden
Sebep soylemedi doktorlar.ilk gebeliklerde sık rastlanan bi durum,bebek sagliksizsa vucut atiyor dediler.3ay korunma verdi biri, baskaamin inş.çok tşk ederim...hangi sebepten kaybetmiştin sen
inş ela.amin...YAPMA MİSK ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM
NE OLUR SEN KENDİNİ ÜZME
TEKRAR OLUR RABBİM Bİ DAHA YAŞATIR İNŞALLAH
evet imtihan diyorsun başka bişey diyemiyorsun allahtan gelene....aminBu imtihanın canım benim,böyle düşün..
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah..
maşallah size..kan pıhtışaması için araştırma yapılacak..patolojiden de bişey çıkmadı..hayırlısı bakalım...kaderde bu acıyı yaşamakta varmışSebep soylemedi doktorlar.ilk gebeliklerde sık rastlanan bi durum,bebek sagliksizsa vucut atiyor dediler.3ay korunma verdi biri, baska
bi doktor kurtaj sonrasi korunmaya gerek yok dedi. Ben istedigim icin korunmadim hamile kaldim oglum simdi 3ayini doldurmak uzere.
Allah en hayirli zamanda tekrar nasib etsin sana da, isteyen herkese de
Biliyorum moralin bozuk ama bir de şöyle düşün hamile kalabiliyormuşsun,şansınız yüksek misk..evet imtihan diyorsun başka bişey diyemiyorsun allahtan gelene....amin
Benim kan pıhtılaşmam var mesela mthfr c 677t homozigotum banada sana iğne yazılmiyo dediler...kanamam başladı düşükten 1 gün önce salak fakülte doktoru iğnelerini kullanıyosun demi diye söylemez mi...ölürmüsün öldürürmüsün...bende bana iğne vermediniz dedim...kontrole alıcaz pazartesi gel demişti o zaman gerek kalmadü 7 ağustosta sancıyla beraber düşürdüm patalojim temiz çıktı...24 gün sonra adet oldum 1 eylülde...ikinci adetime az kaldı umarım gelmez adetim...umarım sende bende yine anneliği doya doya bu sefer kaybetmemecesine yaşarız...maşallah size..kan pıhtışaması için araştırma yapılacak..patolojiden de bişey çıkmadı..hayırlısı bakalım...kaderde bu acıyı yaşamakta varmış
sanada çok geçmişler olsun.Rabbim en kısa zamanda bebek isteyenlerin kucaklarını doldursun inşBenim kan pıhtılaşmam var mesela mthfr c 677t homozigotum banada sana iğne yazılmiyo dediler...kanamam başladı düşükten 1 gün önce salak fakülte doktoru iğnelerini kullanıyosun demi diye söylemez mi...ölürmüsün öldürürmüsün...bende bana iğne vermediniz dedim...kontrole alıcaz pazartesi gel demişti o zaman gerek kalmadü 7 ağustosta sancıyla beraber düşürdüm patalojim temiz çıktı...24 gün sonra adet oldum 1 eylülde...ikinci adetime az kaldı umarım gelmez adetim...umarım sende bende yine anneliği doya doya bu sefer kaybetmemecesine yaşarız...
miskim......amberim.....huzurum.....güneşim......ayımmm...aydınlığım...sevincim...gönül sızım.....miniğim....gözümünnuru...sevdiğim....canparem...özüm....ilkim....özlemim...baharım.....tatlı kuzum.....gülüm.....meleğim....iççekişim....umudum....gözyaşım.....yaşama sevincim...hayata bağlayanım...uykum...uyanıklığım.....evim...neşem.....aşkım...canım............tutkum....hayalim.....yazdığım masalım..taktığım kanadım......annemmmmm......cennetimmm......cennet kokulummmmm......yoksunki artık....
çok geçmiş olsun...Veren de Allah alan da Allah. ablam ilk gebeliğinde kaybetti bebeğini,daha 5-6 ay geçmeden tekrar hamile kaldı,şimdi 2 çocuk annesi.Rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın,tez zamanda sağlıkla sıhhatle versin inşallahözel mesaj atan arkadaşlara cevap yazmaya çalıştım..yazamadığım olduysa kusuruma bakmayın lütfen..
tşkler isyan...evet çok zor.Rabbim kimseye yaşatmasın..bunu yaşayan en sonuncu kişi ben olayımCanımm benim yaaa...
yeni gördümm şok oldumnmm...
nasıl bir imtihandır bu çok zorrr..
Allahım tez zamanda tekrar versin inşşşş..
efulimden sonra sende içimde yara bıraktınn..
duam sizinle canımmm..
tşk ediyorum statıs...amin inşçok geçmiş olsun...Veren de Allah alan da Allah. ablam ilk gebeliğinde kaybetti bebeğini,daha 5-6 ay geçmeden tekrar hamile kaldı,şimdi 2 çocuk annesi.Rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın,tez zamanda sağlıkla sıhhatle versin inşallah
Ne olduuu ya miskkktşk ediyorum statıs...amin inş
amin tşk ederimAllah sabır versin tekrar yaşatmasın inşallah
Ne olduuu ya miskkk
Sen ciddimisin
kader kısmet.......Sen ciddimisin
Yawrum sana kıyamam ben üzülme her şeyde bir hayır wardır canım offff
tekrık ederım allah analı babalı buyutsun mutlu etsin inşallah kuzum:)))hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorumrüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadınyazıda yazamıyorum offffffffffffffffff
gelirkende ağlattın giderkende be kuzummm....hoşçakall