hayırlı haberlerle seni görmek dileğiyle..bugünden sonra her duamda seni asla unutmayacağım inan bana ..hep dualarımın içinde bir evlat sahibi olmanı diliyeceğim..sevgiyle kalın..normalde gebeliğin ilk haftalarında detaylı tahliler yaptırmıştım.troid yoktu bildiğim kadarıyla.kan pıhtılaşması vs. gibi testlere baktıracam şimdi.stres önemli..uzak durmaya çalışıyorum ama acımıda bi yandan yaşamak istiyorum.biliyorum biriktirip biriktirip durursam ilerde acısı daha çok çıkar benden
tmm canım çok tşk ediyorum tekrardan..ay siz ne iyisiniz öyle.varolunAmin canım benim inşallah ne zaman konuşmak istersen ben buradayım özelden de haberleşebiliriz inan bir konuda gördüm yazdıklarını öyle haberim oldu yoksa dururmuydum bugüne kadar
Allah bilir, belli olmaz bu işler.ay güldürdün beni filozof : ) belki ikiz olur.ayy inşşş diyeyim yürekten..
amin inş...beklicem dualarını..inş edeceğiniz dualar kalbimin ferahlamasına vesile olur.tşk ediyorumhayırlı haberlerle seni görmek dileğiyle..bugünden sonra her duamda seni asla unutmayacağım inan bana ..hep dualarımın içinde bir evlat sahibi olmanı diliyeceğim..sevgiyle kalın..
evet hanım abla ya uçup gitti yavrum ..bazen rüya sanıyorum.sanki hiç gebeleik yaşamadım.o yaşadığım sadece rüyaydı.duygularım karmançorman..Miskim şimdi gördüm,ne diyeceğimi bilemiyorum,sözler ne kadar teselli eder ki şimdi..
Rabbim tekrardan anne olmanı kucağına bebeğini almanı nasip eder inşallah..
Sen yeterki güçlü ve dirayetli olmaya çalış,hayat hepimiz için bir sınav zaten..
tmm canım çok tşk ediyorum tekrardan..ay siz ne iyisiniz öyle.varolun
hadi inşş güzel haberler yazalım buraya inş..'sende'Allah bilir, belli olmaz bu işler.
evet hanım abla ya uçup gitti yavrum ..bazen rüya sanıyorum.sanki hiç gebeleik yaşamadım.o yaşadığım sadece rüyaydı.duygularım karmançorman..
amin inş..ancak ikinci bi bebek acımı hafiletecek gibi
şuan için dileğim o.Hemen bırakma kendini lütfen yaşadıkların elbette kolay değil,zamanla kendini toparlarsın moralinde daha iyi olur..
Ben inanıyorum ikinci bir bebek sahibi olup,en güzel anneler dünyasında sende olacaksın
şuan için dileğim o.
bakalım..yavaş yavaş toparlıcam kendimi.saol abla
destekleriniz için saolun ablacımHer zaman yanındayız bunu unutma
destekleriniz için saolun ablacım
tşk ederim amin inş..sizde sağlıkla alırsın inş bebeğinizi kucağınızaRabbim hayırlısıyla tekrar kucağınıza bir bebek nasip etsin inşallah..HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR DERLER..tekrar hamilelik haberinizi almak dileğiyle..mutlu kalın..
bi aydır kullanmadığım bi dosyanın içinde küçük bi not kağıdı..güzel bi kaç kız ismi.Allahım yaaaaa ufffkuzum senin için beğenmiştim ben o isimleri yaa
bilmiyorumki nehirim ya.Miskim bebeğin fazla bekletmeyecek seninle sizinle olacak yıpratma kendini lütfen
bilmiyorumki nehirim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?