Hoşgeldin ve Güle güle

evet nehir.kafamı dağıtmaya çalışıyorum zaten kk'da.ama ara ara böyle ufak tefek şeyler karşıma çıkınca kopuyor bende.yoksa bende hayırlısını diliyorum ,Rabbime sığınıyorum..üzülme sen

Haklısın canım herşeyin hayırlısı o yüzden dualarım seninle dua edelim bol bol canım inşallah güzel haberlerini duyacağım

ne kadar oldu sen gideli......bilmiyorum geçen zamanı...zamandan saymadım zaten..........................

iyi şükür bazen eşref saatimize denk gelsede benim uykusuzluğum onun huzursuzluğu idare ediyoruz birbirimizi.. Sende hayat nasıl gidiyor?
ne güzel...bende geçip gidiyor işte günler.iki ay geçmiş bile üzerinden...çalışıyorum kk'ya taklıyorum.böyle böyl gidiyor bakalım gittiği yere kadar

hayırsız bir evlat olabiliceğini nerden biliyorlar be nazlı kuzumda doğsaydı belki hayırsız bir evlat olabilirdi diyorlar senin için.Aldırma onlara.sen benim hayırlı minik meleğimsin

Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben bunu görmemiştim ya çok özür dilerim

Şiiri çok beğendim. teşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…