amin inş.tşk ediyorum vefacanımmm şimdi gördümmmmm
Rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahhh tekrardan
Sabır ve selamet diliyorum arkadaşım....
evet nehir.kafamı dağıtmaya çalışıyorum zaten kk'da.ama ara ara böyle ufak tefek şeyler karşıma çıkınca kopuyor bende.yoksa bende hayırlısını diliyorum ,Rabbime sığınıyorum..üzülme senCanım bak böyle psikolojini etkiliyorsun bence bebek bekleyen ailelerden duyduğum hep şu zamana bıraktığımız anda sıkıntı yapmayıp üzülmeyip beklemediğimiz bir anda oldu hep böyle diyorlar :)böyle düşün lütfen çok üzülüyorum
evet nehir.kafamı dağıtmaya çalışıyorum zaten kk'da.ama ara ara böyle ufak tefek şeyler karşıma çıkınca kopuyor bende.yoksa bende hayırlısını diliyorum ,Rabbime sığınıyorum..üzülme sen
inş en kısa zamnda : ) aminnnnnn diyorumHaklısın canım herşeyin hayırlısı o yüzden dualarım seninle dua edelim bol bol canım inşallah güzel haberlerini duyacağım
ne kadar oldu sen gideli......bilmiyorum geçen zamanı...zamandan saymadım zaten..........................
amin inş...nasılsın dombik bebişin nasılcanım miskim..Rabbim gönlünü feraha kavuştursun tez zamanda..
iyi şükür bazen eşref saatimize denk gelsede benim uykusuzluğum onun huzursuzluğu idare ediyoruz birbirimizi..amin inş...nasılsın dombik bebişin nasıl
ne güzel...bende geçip gidiyor işte günler.iki ay geçmiş bile üzerinden...çalışıyorum kk'ya taklıyorum.böyle böyl gidiyor bakalım gittiği yere kadariyi şükür bazen eşref saatimize denk gelsede benim uykusuzluğum onun huzursuzluğu idare ediyoruz birbirimizi..Sende hayat nasıl gidiyor?
Güzel yerlere gidecek inşallah yüreğini ferah tut..ne güzel...bende geçip gidiyor işte günler.iki ay geçmiş bile üzerinden...çalışıyorum kk'ya taklıyorum.böyle böyl gidiyor bakalım gittiği yere kadar
Bu şarkıyı çok severim.bebeğim....gül güzeli
bende çok seviyorum prensens..Bu şarkıyı çok severim.
kucağıma almak nasip olmadı maalesef.tşk ediyorumHayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
kucağıma almak nasip olmadı maalesef.tşk ediyorum
miskim......amberim.....huzurum.....güneşim......ayımmm...aydınlığım...sevincim...gönül sızım.....miniğim....gözümünnuru...sevdiğim....canparem...özüm....ilkim....özlemim...baharım.....tatlı kuzum.....gülüm.....meleğim....iççekişim....umudum....gözyaşım.....yaşama sevincim...hayata bağlayanım...uykum...uyanıklığım.....evim...neşem.....aşkım...canım............tutkum....hayalim.....yazdığım masalım..taktığım kanadım......annemmmmm......cennetimmm......cennet kokulummmmm......yoksunki artık....
Şiiri çok beğendim. teşekürler.hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff
gelirkende ağlattın giderkende be kuzummm....hoşçakall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?