Aslı, döktürmüşsün gene. Maşallah, maşallah. Bizim komşuya senin gibi komşu lazım. Getirme diyoruz ama dinleyen kim. Hastaneden çıktık, kaç gün yemek yapmadık sayesinde. Çeşit çeşit çorba, yemek. Maşallah deyim kadına. Bizde öyle kolay kolay kek, hamurişi falan yapılmaz. Biri geleceği zaman genellikle yapılıyor hamurişleri. O da yufka açan falan yok. Bir aydede börek açardı Aytoşum. Artık ondan da geçti bu işler. Ben desen ne güzel birkaç sefer güzel kek yaptım. Şimdi ortası geç pişiyor, dışı hafif yanıyor. Anlamadım ki nerede hata yapıyorum. Uydur kaydır bişeyler yapıyoruz bakalım.
Salı gün Aytoş yataktan düşmüş gece. Memesini, kaburgasını komidine çarpmış. Nefes alırken batıyor diye inleyip duruyordu. Acile gittik. Tomografi çekildi. Kırık, çatrlak yok dedi doktor. Bir de balgam söktürücü yazmış salak. Ne ilaç kullandığını falan sormadı, kan sulandırıcılarla birlikte alınmaması gereken ilaçlar yazmış. Bakmasak içirecez. Cahil cühela ne yapsın. Nazarlara geliyor Aytoşum.
Mukaddesim, senin mide delineli ne ara 8 yıl oldu. Yanlışın var. Olsun olsun 3 sene olsun.