- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Yok abla hasta değilim turp gibiyim maşallah.Çok yapmak istiyordum nar reçelini uzun zamandır.Evde de narları görünce yapıverdim.Çok basit.2 bardak nar suyunu 2 bardak şekerle kaynattım on beş dakika falan.Kaynamaya başladıktan sonra onbeş dakika ama.Sonra bir bardak nar taneleri attım içine.On dakika kadar da öyle kaynadı.Almaya yakın dört beş damla limon suyu damlattım.Yani yirmibeş dakika falan yetiyor pişmesi için.Çubuk tarçın da vardı tarifte ama koymadım.Sulu gibi görünüyor ama sonradan kıvam alıyor.Narları sıkmak biraz zor oldu.Robota attım.İyice ezilince alıp elimle ilistirde sıktım.Buradasın demek. İyi canım. Dedim Aslı'm da görünmemiş hasta falan mıdır , nedir.
Yapma ya bunu da becerdin demek. Ben de ilk defa duyuyorum Nasıl yaptın yavrum .? Harika görünüyor.
Valla pür marifetsin canım . Seni alan yaşadı.
Evet erken kalkan yol alır ama acele işe de şeytan karışır.Yok bu olmadı değil mi.Aşık olsunlar da bak seni ikna etmek için kırk takla atarlar.Yakışıklı damat istiyorum deme.Birşeyi çok istersen olmazmış. Çirkin olsun de :))) Cansel de ne iyi damatır dimi.Kıymetini biliyorlar mı acaba?Öyle di mi .. Kızlarda öyle diyo zaten.Ben aceleci işte Ama erken davranan yol alır Aslı'cım ehh akabinde döl de alsın isterim tabi.Evet canım bu işler kısmet . Allah ne verirse hayırlısını versin.Dediğin gibi gözünün gönlünü sevdiği karşılarına çıktığında beni mi dinlerler acaba. Ne kariyer kalır ne gençlikleri. Ben hem kariyer yapsınlar hemide evli barklı çoçuklu olsunlar istiyorum .Damadım da yakışıklı olsun,şöyle Cansel gibi Çok şey mi istiyorum acaba?
Yok abla öğretmenlik değildi galiba ama tam hatırlayamadım.Soracaktım feysim problemliydi kaldı öyle.muki post: 38863561 .!.:Bak bu habere pek çok sevindim işte.
Hayırlı uğurlu olsun Mukocum , Allah tamamına erdirsin inşallah.
Atama derken Muko'cum öğretmenlik mi okumuştu .Hatırlayamadım şimdi.
Her neyse Allah gönlüne göre versin. En yakın zamanda atansın inşallah.