Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damarların tıkalı olmaması süper bir haber.Maşallah Ayten Teyzeme.Diğerini de kolaylıkla atlatır inşallah.Dualarımız onlarla.
Sonu hüsran da olsa bunu göze aldım abla.Önemli değil yapmak istedim yaptım.
Oyy canımın içi, haberler getirmiş benden. Damarlar açık çıktı maşallah. Biri % 40 kapalı imiş. Önemli değil dediler onun için. Bi tetkik, bi tetkik. Kalbi daha iyi görmek için yemek borusundan girip, galiba ultrason gibi bişeyle kalbe bakıyorlar. EKO'dan daha iyi görüntü alınıyormuş bu şekilde. Adına TEE diyorlar bu işlemin. Bu, yemek borusunu tahriş ettiği için ve romatizma ilaçları kullandığı için 10 gün ara vermeleri gerekiyormuş operasyondan önce. Bizi izinli olarak eve yolladılar. Cuma gün çağırdılar. Tomografisi çekildi tüm iç organların. Gene geldik eve. Ayın 28'inde yatış yapacak tekrar. Tabii daha erken çağırmazlarsa. Açık ameliyata göre riskleri daha fazlaymış. Pıhtı atabilirmiş. Kalp pili gerekebilirmiş vs. Allah korusun. İnşallah sorunsuzca olur, çıkar. Sonrasında da bir komplikasyon gelişmez inşallah. Dua bekliyorum sizden.Dün öğleden sonra Emel'i aradım. Eve yeni, izinli geldik dedi. Ayten Teyzecim anjio olmuş tek damarın dışında sorun yokmuş . O tek damar da ki tıkanıklıkta çok önemli değilmiş . Ama kalp kapakcığı tamamen kireçlendiği için mutlaka ameliyat olması gerekiyormuş . Bunun için de yılbaşına doğru çağıracaklarmış . Emel ameliyatı da sorunsuz atlatırız inşallah , bol bol dua edin dedi.
Hayırlısıyla o günlerde gelip geçecek Emel'immm hiç merak etme, bütün dualarımız sizinle.
Beni beğenmeyen bitlensin dimi abla.Ben beğenilmeyecek insanmıyım.
Asla... Elinden uçanla kaçan pür marifetsin Aslı'cım
Çoklu alıntı çok kolay.Bak cevaplanın yanında çoklu alıntı var.Her alıntılamak istediğin mesajın yanındaki çoklu alıntıya tıklıyorsun.Sonra altta cevap yazdığın yerin sol altında çoklu alıntıları ekle yazar.On tıklayıp onaylıyorsun.Bu kadar.
Seni oynarken düşünemedim abla. O zaman sen de yeni nesilsin.Ben düğünlerde de oynamam.İçim geçmiş benim.
Damarların tıkalı olmaması süper bir haber.Maşallah Ayten Teyzeme.Diğerini de kolaylıkla atlatır inşallah.Dualarımız onlarla.
Sonu hüsran da olsa bunu göze aldım abla.Önemli değil yapmak istedim yaptım.
Kış Çorbaları Tarifleri & Oylama Anketi
Oylamasına katılır mısınız?
Teşekkür ederimSağ ol canım oyumu kullandım.
yeniayla yenihafta süpper geçsin hepimiz için:)
Teşekkür ederim
Oyy canımın içi, haberler getirmiş benden. Damarlar açık çıktı maşallah. Biri % 40 kapalı imiş. Önemli değil dediler onun için. Bi tetkik, bi tetkik. Kalbi daha iyi görmek için yemek borusundan girip, galiba ultrason gibi bişeyle kalbe bakıyorlar. EKO'dan daha iyi görüntü alınıyormuş bu şekilde. Adına TEE diyorlar bu işlemin. Bu, yemek borusunu tahriş ettiği için ve romatizma ilaçları kullandığı için 10 gün ara vermeleri gerekiyormuş operasyondan önce. Bizi izinli olarak eve yolladılar. Cuma gün çağırdılar. Tomografisi çekildi tüm iç organların. Gene geldik eve. Ayın 28'inde yatış yapacak tekrar. Tabii daha erken çağırmazlarsa. Açık ameliyata göre riskleri daha fazlaymış. Pıhtı atabilirmiş. Kalp pili gerekebilirmiş vs. Allah korusun. İnşallah sorunsuzca olur, çıkar. Sonrasında da bir komplikasyon gelişmez inşallah. Dua bekliyorum sizden.
Herkese selamlar. Aslı Hanım, Muko Abla, Emel, Filiz burdalar mı ki az baktım son sayfalara ama... Hesabımı ve sayfayı bulana kadar epey uğraştım, unutmuşum isimleri. Nasılsınız hanımlar?
kizlar formasyon aliyorum sinavlarim var .bugun ki guzel gecti.okulda da yogun bi haftam vardi onumuzdeki hafta da yogunluk devam ediyor.gosteriniz olucak bakalim nasil gecicek.
bu arada olay tvnin internet sayfasina giriip cocuk olmak varmis programini acin 22 kasim olabilir .o bolumde 1. mi 2. mi hatirlamiyorum partinin ama ben varim bi bolumunde ing. ders anlatimim var siyah cadi sapkasi ile .bulabilirseniz izleyin :)))
kizlar formasyon aliyorum sinavlarim var .bugun ki guzel gecti.okulda da yogun bi haftam vardi onumuzdeki hafta da yogunluk devam ediyor.gosteriniz olucak bakalim nasil gecicek.
bu arada olay tvnin internet sayfasina giriip cocuk olmak varmis programini acin 22 kasim olabilir .o bolumde 1. mi 2. mi hatirlamiyorum partinin ama ben varim bi bolumunde ing. ders anlatimim var siyah cadi sapkasi ile .bulabilirseniz izleyin :)))
Mukaddes abla dönmedin mi daha?Memati eniştem çok yormuştur seni eminim.
Ben yine yarışmaya katıldım çokoprens kurabiyemle.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...prens-kurabiye-nutella-sponsorlugunda.783061/