- 28 Aralık 2012
- 949
- 231
ya bu cocuklar bir gun oldurecek beni.bu aralar hic sozumu dinlemiyorlar.ben buyuklerle daha rahat calisiyorum ufaklari tutmak cok zor.her an bir aksiyon icindeler.su cocuklari uslu yapmak icin var mi bildiginiz dua filan.kafalari yumurta gibi tokusturup duruyorlar.her gun bi yerleri morariyor.bugun biraksam mi isi acaba diye dusundum resmen.
kurt seyit ve sura kitabini okumustum cok guzeldi.dizi de bana o okudugum tasvirleri verdi. ama bizim halkimiz kucuk aga varken izlemez bence de.yazik oluyor boyle guzelim dizilere.Veda dizisi de cok guzeldi ayni kitap gibi.dizisi tutmadi ama.oy verdikleri insandan belli iste .eli yuzu duzgun isler tutulmuyor.
Filiz'cim ufaklıkların haylazlıklarıyla ilgili bildiğim dua yok Ama şu an aklıma gelen ilk şey kafalarını sıkca tokuşturanların aileleriyle irtibata geçmek.
Çağır velilerini bi güzel döşen ben önünü alamıyorum disiplin falan de biraz sert mi oldu olsun varsın gözlerini korkut biraz çoçuklarına sahip çıksınlar.
Ben kitabiını okumadım ama dizide değişik mekan yerler görmek hoşuma gitti.Zevkle izledim . umarım izlemeye de devam ederim.Çünkü bi yerden sonra iş güç Memati faktörüyle kopuyo bende:))
Son düzenleme: