- 28 Aralık 2012
- 949
- 231
Anam o ayaklarda hayır kaldı mı bari. Zaten 8 km. köprü imiş. Bir de Taksim'e yürü. ay meaşallah. Gelince madalyanla tişörtünü şuralarda görek hacı.
Hee bir de tenis maçı vardı değ mü?
Mukaddesim, aşure Memati eniştemi bekliyor demek. Valla 3 sene önce tam istediğim gibi bir aşure tarifi buldum. Yiyen bayılıyor. Komşumun işyerinden misafirleri gelmişti. Tatlısı yokmuş. Ona biraz fazla vermiştim ikram etsin diye. Dairede övüp duruyorlarmış. Komşunun kocası "valla aşure günlerinde sana yaptırıp satmalı" dedi. Pek hoşuma gitti. yemek bilmiyorsa da arada yaptıklarım beğeniliyor.
Emel'im ertesi gün ayaklarımın üzerine basamadım tebi ama olsa yine katılırım.Yok yürüyüşün tamamı 8 km. imiş .
valla sorma o kadar yol değilde Taksim'e yürümek koydu bize.Tamam hacım hafta sonu kızlar spora gidiyorlar ordan alacaklar ,
becerebilirsem buraya koyarım inş.
Efendim tenis maçnı ı 6:4 hesabıyla Cansel Elçin`in takımı kazanmış. Demek takımcek oynamışlar şahsen bire bir oynamalarını tercih ederdim ki ak koyun kara koyun çıksın ortaya.:))
Yiğrum benim aşurem de dillere destandır ama bir de senin tarifi görelim bakalım sırrı neymiş.
Son düzenleme: