- 28 Aralık 2012
- 949
- 231
Sağol Mukaddes abla, 80'lerin şarkılarını hatırladım sayende.
..
Reca ederim Selen'im
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Mukaddes abla, 80'lerin şarkılarını hatırladım sayende.
..
Merhabalar efenim.
Ben de seneler evvel dayımın hanımına ev oturmasına giderken hediye götürmüştüm . Bizde bundan çok var diye çok dediği şeyde termos anında torunuyla yollayıp değiştirtti . Dondum kaldım bişey söyleyemedim Be mübrek öldün mü ben gidince değiştir yada kalsın sen de başkasına hediye edersin. Aslında çiğ insan da değildir o gün neden öyle yaptı halen anlamış değilim.
Bu gün Cansel'in Hülya Avşar'la tenis maçı vardı . Kim kazandı acaba ? Yarın magazinler gösterir ,bakmalı.
Ne saçmalık. kız köyden indim şehire, ama bahçede, herkese ayan yerde kendini dodaaaandan öptürebiliyor. Saçını, başını okşattırıyor. Ekmek almaya gittiydi. Denizden çıktı. Orayı kaçırdım. O nasıl oldu?Ben Mabel Matiz'i de sevemedim. Çok seveni dinleyeni var, biraz dinledim, beğenmeye çalıştım, olmadı
Bugün'ün Saraylısı'nda kızın üvey babası ölüyor mu ikinci bölümde aaa Fragmanda görmüştüm gerçek baba da öğreniyor kısı olduğunu. Düğümler en başta çözülüyor. Ama kız gerçeği uzun süre öğrenemeyecek herhalde.
Ne diyo len bu? Hakikaten ayık kafayla yazmamış galiba.Sibel Can'ın bu şarkısından hiçbirşey anlamadım.Açtım sözlerini inceledim yine birşey anlamadım:)Şarkıyı yazanın kafası baya karışıkmış.Saçma sapan birşey baksanıza:)
Seni beni ayırmaya yeterdi bu yaşanmışlar
Beni bana bırakmadın bitmez sandın yanlışlar
Aman yaman bahanesi kapandı aşkın perdesi
Gidenlere sevenlerin son sözüdür alkışlar
Dokunuyor kalbi okunmuyor yoktur yeri dolmayan
Çoktur adı kalmayan, adı kalmayan, adı kalmayan
Sen acı gibi kordun neden tende
Aşk alevleri kalpsiz mi yanmışlar
Git bitir bizi artık bu son perde
Son sözüm sana alkışlar
Hayallere uzak düşüp karanlığa tıkanmışlar
Umutlara yanıp sönüp sevdayı yok saymışlar
Aman yaman bahanesi kapandı aşkın perdesi
Gidenlere sevenlerin son sözüdür alkışlar
Dokunmuyor kalbi okunmuyor
Yoktur yeri dolmayan çoktur adı kalmayan
Adı kalmayan, adı kalmayan
Son sözüm sana alkışlar
Son sözüm sana alkışlar
[video=youtube;oxY5pm7MBnE]http://www.youtube.com/watch?v=oxY5pm7MBnE[/video]
yığrum, verdiğin sayfada beğendim. Ara, ara, başka oy vermece yeri bulamadım. Senin verdiğin linklerde de öyle oy vermece yeri yoktu. Hatta yazdım buraya bulamıyorum tam link ver diye.Sen yine yemeği koyduğun yerin linkini koyunca, tamam dedim, oradan beğenilecek. Demek ayrı bir yer var. Ama vermiyon ki hacım linkini. Ben ara ara bulamadım yeminle. 3.lük te çok güzel tebrikler yığrum. Linki buraya ekleyince, eklediğin linke buradan tekrar girip bir bak. Sayfası çıkmıyor. Yemeklerin olduğu sayfa çıkıyor. Az buz aramadım vallahi de billahi de.Yemek yarışmasında üçüncü oldum bir oy farkla:)Emel ve Filiz siz bana oy vermediniz dimi.
Ben de cok kiziyorum bu tur insanlara.tamam giderken yeme icme beklentisi ile gitmiyorsun ama karsinda bos bos oturmalari da olmuyor.annem bizim sitenin karsisinda mustakil evde oturanlar var onlara bebek tebrigine gitmisti seneler once kis gunu. Bebekler seneler sonra oldu hem de ikiz.annem tabi eki bos gitmedi.oturmus oturmus annem kadinda tik yok.bir ara gitti disarisi kar buz gibi gazoz getirdi bir tek dedi.ayip yani insan hic olmassa bi biskuvi filan koyar.dogum denen sey beklenen birsey.bi kurabiye yap birsey yap yani.cimrilik mi kultursuzluk mu anlamadik.
Muz pudingli kekten yaptim ama olmadi ya kek cok kabarmadi.unu az geldi diyecegim ama pudingi bosaltinca koyulasti hamur ben de fazla un eklemedim.tadida oyle bekledigim gibi muz tadli olmadi.normal bi kek tadi vardi.tam bir hayalkirikligi yani bir dahakine Asli gibi muz koyacagim.
Cansele dil cikaran adamcik gonderiyorum buradan.
Besamelli karnibahari biz de cok yapariz.kiymali kiymasiz farketmez bana.esas kizartmasi guzel oluyor ama zararli diye pek yapmiyoruz.
Ne saçmalık. kız köyden indim şehire, ama bahçede, herkese ayan yerde kendini dodaaaandan öptürebiliyor. Saçını, başını okşattırıyor. Ekmek almaya gittiydi. Denizden çıktı. Orayı kaçırdım. O nasıl oldu?
Mukaddesim, ne tutmuştu bir zamanlar o Self Control.
Aslıtoşum, ben severim Sibel Can'ın sesini ve yorumunu. Kanasın'ı da çok severim. Ebru Gündeş'in de çok güzel şarkıları var. Özellikle eskiler. Sonradan tuhaf bir şekilde arabesk ağızları falan yapmaya başladı. Şimdi yine düzeltiyor sanki. Erkeksi tavırlarını da bırakmış. Dişi olduğunu hatırlamış gibi geldi. Ya da gözüm alıştı.
Ne diyo len bu? Hakikaten ayık kafayla yazmamış galiba.
Ana yığrum, verdiğin sayfada beğendim. Ara, ara, başka oy vermece yeri bulamadım. Senin verdiğin linklerde de öyle oy vermece yeri yoktu. Hatta yazdım buraya bulamıyorum tam link ver diye.Sen yine yemeği koyduğun yerin linkini koyunca, tamam dedim, oradan beğenilecek. Demek ayrı bir yer var. Ama vermiyon ki hacım linkini. Ben ara ara bulamadım yeminle. 3.lük te çok güzel tebrikler yığrum. Linki buraya ekleyince, eklediğin linke buradan tekrar girip bir bak. Sayfası çıkmıyor. Yemeklerin olduğu sayfa çıkıyor. Az buz aramadım vallahi de billahi de.
Utanıyom ama benim recim yattı. Çok da büyük konuştuydum ilk defa. Hastalık, mastalık girince cozuttum. Bir de aşure yaptım ki, herkesten tam puan aldım. Yi Allah yi.
Anam o ayaklarda hayır kaldı mı bari. Zaten 8 km. köprü imiş. Bir de Taksim'e yürü. ay meaşallah. Gelince madalyanla tişörtünü şuralarda görek hacı.Herkese günaydın.
Efendim dün ilk defa Avrasya Maratonuna katıldım.Boğaz köprüsünün beşik gibi sallanmasının dışında her şey çok güzeldi.
Hele boğaz köprüsünü yayan geçmek ömre bedel ama korkmadım dersem yalan olur hava da çok güzel mis gibiydi . Şarkılar renkli görüntüler eşlkiğinde ellerimizde bayraklar çok şükür parkuru Dolma bahçe de bitirmiş olduk.Yaka numaralarımızı da kaşelettik madalyamızı tişörtümüzü ve sertifiikamızı da en yakın zamanda alıciğiz inş.
Buraya kadar her şey güzelde trafik saat 3 te açılacakmış oldu olacak tabanlara kuvvet Taksime kadar yürüyelim dedik ordan da taksiyle güç bela atabildik canımızı .
kızçeler bende katıldım aranıza olur mu?
Utanıyom ama benim recim yattı. Çok da büyük konuştuydum ilk defa. Hastalık, mastalık girince cozuttum. Bir de aşure yaptım ki, herkesten tam puan aldım. Yi Allah yi.