• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormonlar mı beni ele geçirdi yoksa

Canim hayırlı z doğumlar.. bence hassaslasmissindir keske bende esimin ailesinden bi cop gormedim yedi aylik hamileyim kaynanam elinde kalan lif ipinden iki tane yelek yapmış muhtemelen jki yasindan once olmaz.. annemlerin ve bizim aldifimiza da asla hayirli oksun demez ne acelesi var der..bigun benibaramaz kocami arar ama..onlada huzurumuzu kacirir genekde..bi yere gidecekse biz götürüp getiririz şoför ve hizmetci gibi..daha gecen gun annemler evimi temizledi kardeslerimle..iki arti bir kucuk hi ev..geldi oda otrdu koltuktaama asla elini biseye surmedi yemeknyedi gitti..daha neler bneler. .hii biz maddiyattan da gectik daha laf ediyolar ogkum polis tuzu kuru biz ne haldeyiz falan vs diye ki altini parası vs vardir kenarda..bizde dugun icin kredi cektik onla bogusuyoruz..dusun, şükret bazi seyleri gotme..deger vermese bunlari yapmaz demekki iyi insanlar kocann ailesi..bi besik bi araba nasilda ustundem yuku alir goturur..iyiki varlar bak yapiyolar maşallah diyelim nazar değmesin sende azcik ilimli bak bebsinle ilgilen sağlıklı doğumlar :)

Bu güzelmiş teşekkür etmek yerine bir de bunu deneyeyim diyicem ama yine de ederim galiba ya etmem gerekirmiş gibi geliyor...

Canım tabiki teşekkür etmek gerekir
Biyere davetli yemeğe gidince bile insan teşekkür ederim eline sağlık zahmet verdim diyo
O biraz odun heralde

İstemese zaten almazdı sonuç olarak o kadar şey almak zorunda değil. Alır birkaç parça birşey takar doğunca altınını çekilir kenara bazıları öyledir birşey demez ama bence görümcen nasılsa alıyor diye çokta ona yğklenmeyin beşik alacakmış demiş eşiniz aldırmayın sağol düşündüğün için ama biz almak istiyoruz diyebilirsin. Bu kadar durumunux kötüyse ihtiyaçlarını alırken zorlanıyorsunuz neden çocuk yaptınız? beşik alacak almasını istemiyorum ama durumumuz yok diyorsunuz o zaman laf demeye de hakkınız yok kusura bakmayın. O sadece iyiliğinizi düşünmüş yardım etmek istiyor yeğeni için.

Merhaba kızlar, çok şükür dert sayılmaz yazacaklarım ama canımı skan bir durumum var.

Konu görümcem, bu zamana kadar hiçbir sorunumuz olmadı, hem o bana hem ben ona gayet saygılıyız mesafeli bir ilişkimiz var.

Durumu bizden iyi olduğundan ve bende hamile olduğumdan bebişin bir takım ihtiyaclarını almış bulunuyor sağolsun.

Yalnız canımı sıkan durum şu ki; ne zaman birşey alsa ben çok sağol teşekkürler falan derim ama ağzını açıp bi birşey değil demez bi kere söylesem demese sorun etmem ama diyelim birşey almış onu gösterince teşekkür ederim tık yok kalksak giderken ben yine onun içinde sağol desem yine tık yok, ya bnm bildiğim biri teşekkür ederse karşılığında birşey değil falan denir.

Kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum ama bu durum canımı da sıkıyor açıkcası.şimdi eşim aradı görümcem bebeğe beşik almak istiyormuş bir yanım hiç almasını istemiyor ama bu aralar o kadar sıkışığız ki istmeme gibi bir lüksüm de yok ama yine hiçbirşey demeyecek olması canımı sıkıyor, ya da ben abartıyorum, dediğim gibi hormonlar mı bni ele geçirdi bilmiyorum.
kendisinin çocuğu varmı kıskanıyordur belki elinde olmadan

Belki de sizi utandırmamak için demiyordur, yeğenime görevim anlamında olabilir yani. Bazı insanlar içinden gelip yakınına yardım ettiğinde ve teşekkür edildiğinde mahcup olur ondan diyemez. Yani sizi mahcup etmemek için de demiyor olabilir. Canınızı sıkmayın sizi ve yeğenini sevdiğindendir.

Sende tesekkur etme.
Acaba cok seyinize kosuyor,da yoruldumu.bikkinliktan da onemli degil demiyor olabilirmi?
ornegin ,kardesinin durumu yoktur,insanin ici elvermiyor,ama gelin sigara iciyor ya da musriff,falan olabildiginden gorumcede hem yardim edip hem de bikmis olabilir mi....?

Merhaba kızlar, çok şükür dert sayılmaz yazacaklarım ama canımı skan bir durumum var.

Konu görümcem, bu zamana kadar hiçbir sorunumuz olmadı, hem o bana hem ben ona gayet saygılıyız mesafeli bir ilişkimiz var.

Durumu bizden iyi olduğundan ve bende hamile olduğumdan bebişin bir takım ihtiyaclarını almış bulunuyor sağolsun.

Yalnız canımı sıkan durum şu ki; ne zaman birşey alsa ben çok sağol teşekkürler falan derim ama ağzını açıp bi birşey değil demez bi kere söylesem demese sorun etmem ama diyelim birşey almış onu gösterince teşekkür ederim tık yok kalksak giderken ben yine onun içinde sağol desem yine tık yok, ya bnm bildiğim biri teşekkür ederse karşılığında birşey değil falan denir.

Kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum ama bu durum canımı da sıkıyor açıkcası.şimdi eşim aradı görümcem bebeğe beşik almak istiyormuş bir yanım hiç almasını istemiyor ama bu aralar o kadar sıkışığız ki istmeme gibi bir lüksüm de yok ama yine hiçbirşey demeyecek olması canımı sıkıyor, ya da ben abartıyorum, dediğim gibi hormonlar mı bni ele geçirdi bilmiyorum.
Kotu niyetli degildir yaa bence oyle olsa yardim etmezdi aize. Bosverin basiniza kakmiyosa gerisi onemli degil bence

Canım hormonlardan dolayı sanırım biraz fazla alıngan olmuşsun.Sen yine teşekkürünü et defalarca etme ama et, o desin bir şey ya da demesin boşver.Hayırlı doğumlar şimdiden.

Back
X