• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormonlar mı beni ele geçirdi yoksa

1i7beni

hayat bana waykiki way way
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
582
33
318
Merhaba kızlar, çok şükür dert sayılmaz yazacaklarım ama canımı skan bir durumum var.

Konu görümcem, bu zamana kadar hiçbir sorunumuz olmadı, hem o bana hem ben ona gayet saygılıyız mesafeli bir ilişkimiz var.

Durumu bizden iyi olduğundan ve bende hamile olduğumdan bebişin bir takım ihtiyaclarını almış bulunuyor sağolsun.

Yalnız canımı sıkan durum şu ki; ne zaman birşey alsa ben çok sağol teşekkürler falan derim ama ağzını açıp bi birşey değil demez bi kere söylesem demese sorun etmem ama diyelim birşey almış onu gösterince teşekkür ederim tık yok kalksak giderken ben yine onun içinde sağol desem yine tık yok, ya bnm bildiğim biri teşekkür ederse karşılığında birşey değil falan denir.

Kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum ama bu durum canımı da sıkıyor açıkcası.şimdi eşim aradı görümcem bebeğe beşik almak istiyormuş bir yanım hiç almasını istemiyor ama bu aralar o kadar sıkışığız ki istmeme gibi bir lüksüm de yok ama yine hiçbirşey demeyecek olması canımı sıkıyor, ya da ben abartıyorum, dediğim gibi hormonlar mı bni ele geçirdi bilmiyorum.

Merhaba kızlar, çok şükür dert sayılmaz yazacaklarım ama canımı skan bir durumum var.

Konu görümcem, bu zamana kadar hiçbir sorunumuz olmadı, hem o bana hem ben ona gayet saygılıyız mesafeli bir ilişkimiz var.

Durumu bizden iyi olduğundan ve bende hamile olduğumdan bebişin bir takım ihtiyaclarını almış bulunuyor sağolsun.

Yalnız canımı sıkan durum şu ki; ne zaman birşey alsa ben çok sağol teşekkürler falan derim ama ağzını açıp bi birşey değil demez bi kere söylesem demese sorun etmem ama diyelim birşey almış onu gösterince teşekkür ederim tık yok kalksak giderken ben yine onun içinde sağol desem yine tık yok, ya bnm bildiğim biri teşekkür ederse karşılığında birşey değil falan denir.

Kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum ama bu durum canımı da sıkıyor açıkcası.şimdi eşim aradı görümcem bebeğe beşik almak istiyormuş bir yanım hiç almasını istemiyor ama bu aralar o kadar sıkışığız ki istmeme gibi bir lüksüm de yok ama yine hiçbirşey demeyecek olması canımı sıkıyor, ya da ben abartıyorum, dediğim gibi hormonlar mı bni ele geçirdi bilmiyorum.
Tabi bir şey değil, önemli değil vs. dese hoş olurdu ama bazı insanlar böyle olabiliyor.
Benim çevremde de var ve emin olun kötü niyetli değiller.
Farkında olmadan öyle yapıyorlar, akıl edemiyorlar.
Sonucta kimse ona zorla aldırmıyor, içinden gelerek alıyor demek ki.

sende teşekkür etme ozaman istemiyorsn sonuçta almasn.tamam belki kötü niyetli değildir ama insan bi önemli değil bişey değil alan der.

Bilmeden yapıyormuş sen de farkındasın büyütülecek birşey değil ..
Bence takılma bilinçli yapsaydı kırıcı davranırdı da en azından
Hamilelik psikolojisi belki senin ki ..
Sen teşekkürünü gereğince et kendinden birşey kaybetmezsin ..
Allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin inş..

sizce yaptıkları...
size ve meleğinize olan desteği verdiği değeri yeterince göstermiyor mu?
en azından rica etmiyor olmasını görmezden gelmenizi sağlamıyor mu?
yapmayın, hiç hoş değil siteminiz
her insanın tarzı başkadır, öylece kabul edin
aile desteği göremediği için mutsuz olan bir sürü insan var burada,
sağlıkla kucağınıza da alırsınız bebeğinizi inşallah,
olumlu düşünün, mutlu olun;)

Ben de hoşlanmam önemli değil vs demekten, ama diyormuş gibi bakıp gülümserim. Herkesin yapısı farklı. Belki de benim gibi aldığı şeyin üstünde durulmasını istemiyordur? Sen yine teşekkürünü et. Sağlıklı mutlu doğumlar... :KK46:

Bazen söylenen sözlerden çok hareketler önemlidir. Birinin için boş seni seviyorum demesi mi yoksa her hareketinde sevgisini mi göstermesi önemlidir? Eğer ki hareketlerinde bu hediyeleri aldığı için herhangi bir negatiflik sezinlemediyseniz sizin ki de sırf bir cümle söylemedi diye öküzün altında buzağı aramaktır. Çünkü bazı insanlar bilmeden böyle şeyler söyleyemeyebiliyor. Kendimden biliyorum. Hani bir insan nasılsın derse iyiyim sen nasılsın dersin di mi? Ben bazen sadece iyiyim diyorum. O an sen nasılsın demeyi unutuyorum. Kendimi çok ayıplıyorum ama unutuyorum bazen. Ama hal ve hareketlerim arkadaşçaysa bu göz ardı edilebilir gibi geliyor bana.

Görgü kuralları önemli.Birşey değil diyemiyorsa bile en azından güle güle kullan diyebilir.Hiçbir şey dememesi benim de hoşuma gitmezdi.Teşekkür karşılığında tevazu göstermemizin sebebi lütfetmiş,bahşetmiş gibi durmamak içindir.

Kızlar öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sanırım biraz alınganlık gösterdim ve hatta yazdıklarınızdan sonra sanki görümceme haksızlık yapmış gibi hissettim,

Ne güzel yiğenine bişeyler alıyor
Rica ederim ne demek vs dese neolur demese
Sende teşekkür etme aman halası neler almış bebeğime de

Görgü kuralları önemli.Birşey değil diyemiyorsa bile en azından güle güle kullan diyebilir.Hiçbir şey dememesi benim de hoşuma gitmezdi.Teşekkür karşılığında tevazu göstermemizin sebebi lütfetmiş,bahşetmiş gibi durmamak içindir.

Ben ederim önemli değil falan derim, o yüzden hani insan bi birşey değil der diyordum kendi kendime ama simdi de sanırım yapısı öyle diye düşünüyorum.

Ne güzel yiğenine bişeyler alıyor
Rica ederim ne demek vs dese neolur demese
Sende teşekkür etme aman halası neler almış bebeğime de

Bu güzelmiş teşekkür etmek yerine bir de bunu deneyeyim diyicem ama yine de ederim galiba ya etmem gerekirmiş gibi geliyor...

Başınıza kakmıyor yaptıklarını. Öpüp başınıza koyun böyle görümceyi.

Cevabına çok güldüm, insan beklemiyor değil bir bişy değil falan demesini ama çokta önemli olmadığını farkettim cvplardan sonra.onun da huyu böyle sanırım
Canım görümcen demiyorsa ben diyeyim bari ''BİŞEY DEĞİL,NE DEMEK''.Şimdi kendini iyi hissediyormusun?:))

belki gülümseyip kafasını sallıyordur hafifçe.. o da bir cevaptır neticede..

Back
X