Gebeliğe Hazırlık Hormon Testi Sonuçlarım.... Moralim bozuldu:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zamandır çocuk istiyorsun canım? Birde tedaviye başladım demişsin ne tedavisi aşılama mı yapılacak? Eşinde test yaptırmalı belki sende hiçbir problem yoktur eşinin bazı sorunları vardır.
2 senedir istiyoruz canm bi kere hamile kaldım tedavisiz 7 haftalikken düştü daha sonra kalamadim. Esimde sperm testi yaptırdı herşey normal onunda valla sıfırdan başladı dr muayeneden sonra hormon testi istedi ışte o kadar cok yavaş ilerliyor bu süreç yaa ve hala gidemedim

2 senedir istiyoruz canm bi kere hamile kaldım tedavisiz 7 haftalikken düştü daha sonra kalamadim. Esimde sperm testi yaptırdı herşey normal onunda valla sıfırdan başladı dr muayeneden sonra hormon testi istedi ışte o kadar cok yavaş ilerliyor bu süreç yaa ve hala gidemedim
Devlet hastanesine mi gidiyorsun ? Özelde olsa bir günde hallolur bütün testler bir planlama yapılır. İnşallah tekrar yaşarsın o duyguyu canım gerçekten çok zor isteyipte sahip olamamak :(

Devlet hastanesine mi gidiyorsun ? Özelde olsa bir günde hallolur bütün testler bir planlama yapılır. İnşallah tekrar yaşarsın o duyguyu canım gerçekten çok zor isteyipte sahip olamamak :KK43:
Evet testleri devlette yaptırmaya çalışıyorum özelde yaptırmak daha rahat fakat çok pahalı diyorlar canm ya birde çalışıyorum istediğim an gidip gelme durumum yok ondan çok gecikiyor herşey
Aminnn canmm aynen yaşamayan bilemiyor çok zor bu bebek işi rabbim yardımcımız olsun

Evet testleri devlette yaptırmaya çalışıyorum özelde yaptırmak daha rahat fakat çok pahalı diyorlar canm ya birde çalışıyorum istediğim an gidip gelme durumum yok ondan çok gecikiyor herşey
Aminnn canmm aynen yaşamayan bilemiyor çok zor bu bebek işi rabbim yardımcımız olsun
Anladım canım inşallah çabucak çözülür de bebeğine kavuşursun :)

Eşimin sonucu nasıl sizce?

4518A10C-974F-4130-BE2A-1C60C5258BB2.jpeg

Cnm aslan pencesiyle oyalanma ablaminda iyleydi ve moral bozmk istemiyorum ama hizli bi sekilde yukselior.sogan kuru de 1-2 ay sokuyor sonra yine ayni ablam 36 yasinda menapoza girdi iki yildr ilacla geliyor iki cocuk annesi simdi su birelife yaglar var insragramda mucizedigada die o yaglari kullanior cok yanit alan varms insaallah szede fayda saglar rabbim yardmcnz olsun

Back