- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Rabbim kolaylık versin.Canim bahsettigin ilac klomenmi bir cok insan iciyor bende bu ay basliyacam klomene
Benim bünyeme, iyi gelmedi klomen maalesef
Bünyeden bünyeye, fark ediyor demek ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kolaylık versin.Canim bahsettigin ilac klomenmi bir cok insan iciyor bende bu ay basliyacam klomene
Arkadaşım senin Anti TPO çok yüksek. Haşimato yönünden değerlendirilmen lazım. Tpo değerin normale döndüğünde tedaviye başlayabilirsin. Ama sana şunu söyleyeyim vakit kaybedecek 1 ayın bile yok. Ayrıca FSH eğer 10 san büyük çıkıyor ise çok dikkatlimolmak gerekiyor.Karışık olan çayı içtim hayıt tohumlu civan perçemli Aslan pençesi vs vs olan 22 olan değer 31 e yükseldi.işe yaramadı
İstanbuldayım. Teşekkür ederim dikkate alacağım uyarınızı.Arkadaşım senin Anti TPO çok yüksek. Haşimato yönünden değerlendirilmen lazım. Tpo değerin normale döndüğünde tedaviye başlayabilirsin. Ama sana şunu söyleyeyim vakit kaybedecek 1 ayın bile yok. Ayrıca FSH eğer 10 san büyük çıkıyor ise çok dikkatlimolmak gerekiyor.
Çok acil endokrinoloji doktoruna gitmeniz gerekiyor. Yaşadığınız şehirde yoksa en iyi dahiliye Dr an gidin. Bu arada tüp bebek için doktora gidin bir Prof önce sizi bir görsün. Ankara, istanbul a gidin. Sizin başka şehirde oyalanacak zamanınız asla yok. 22 de menopoz değeri. Fsh yumurtalık rezervini gösterir. Tabi ki tek başına yeterli değil. Ama genelde ultrason bunı destekler.
Canim adetlerinde falan düzensizlik varmiydi cocuk düsündügun icinmi gittin doktora.bide yasin kacİstanbuldayım. Teşekkür ederim dikkate alacağım uyarınızı.
Çocuk düşündüğüm için gittim. Hormon testleri yaptır baktır dedi herkes. Yaşım 32. 1 yıl olmadı henüz evliliğim. Adetimde de düzensizlik başladı. Cinsel isteksizlikte oluyor. Hepsi üst üste geldi.ve açıklama yapan doktor yok. Sonucumu bile gösteremiyorum.Canim adetlerinde falan düzensizlik varmiydi cocuk düsündügun icinmi gittin doktora.bide yasin kac
Tatlım haşimato, tiroid bezinin fonksiyonlarının bozulması cinsel isteksizlik yapar.Çocuk düşündüğüm için gittim. Hormon testleri yaptır baktır dedi herkes. Yaşım 32. 1 yıl olmadı henüz evliliğim. Adetimde de düzensizlik başladı. Cinsel isteksizlikte oluyor. Hepsi üst üste geldi.ve açıklama yapan doktor yok. Sonucumu bile gösteremiyorum.
Devlet hastaneleri öyle maalesef.durumun varsa özele git derim.erken menopoz gibi görünüyor annende falan varmi öyle bisey.asilamayla zaman kaybetme.tup bebegi arastir derimÇocuk düşündüğüm için gittim. Hormon testleri yaptır baktır dedi herkes. Yaşım 32. 1 yıl olmadı henüz evliliğim. Adetimde de düzensizlik başladı. Cinsel isteksizlikte oluyor. Hepsi üst üste geldi.ve açıklama yapan doktor yok. Sonucumu bile gösteremiyorum.
Benim bildiğim yok öyle bi ilaç.Civan perçemli karışık çay içtim işinde Aslan pençesi de olan.
Doktorlar ilaçla düşüremiyor mu? Sonucu bile gösteremiyorsun yardımcı olan yok. Bu değerler düşmeden nasıl tutacak evet?![]()
Annemde. Var sanırım. Amh de 2,60 olarak açıklandıDevlet hastaneleri öyle maalesef.durumun varsa özele git derim.erken menopoz gibi görünüyor annende falan varmi öyle bisey.asilamayla zaman kaybetme.tup bebegi arastir derim
Bilmiyordum. Dahiliye ye görüneceğim. Amh de 2,60 çıkmış. Bu ne için bilmiyorumTatlım haşimato, tiroid bezinin fonksiyonlarının bozulması cinsel isteksizlik yapar.
Amh 2.60 iyi bir değer. Arkadaşım acil endokrinoloji uzmanı bul. Anti tpo seni alt üst etmiş gibi duruyor. İlaç başlaman lazım. Hemen bir endokrinoloji profundan randevu almalısınBilmiyordum. Dahiliye ye görüneceğim. Amh de 2,60 çıkmış. Bu ne için bilmiyorum
ege unv mi gidiosn cnmege üniversitesi. evet 3 yıllık evlilik gerekiyor
benimde sonuclarim cikti yorumlarmisin. cok merak ediorm. sali gidicm doktoraArkadaşım senin Anti TPO çok yüksek. Haşimato yönünden değerlendirilmen lazım. Tpo değerin normale döndüğünde tedaviye başlayabilirsin. Ama sana şunu söyleyeyim vakit kaybedecek 1 ayın bile yok. Ayrıca FSH eğer 10 san büyük çıkıyor ise çok dikkatlimolmak gerekiyor.
Çok acil endokrinoloji doktoruna gitmeniz gerekiyor. Yaşadığınız şehirde yoksa en iyi dahiliye Dr an gidin. Bu arada tüp bebek için doktora gidin bir Prof önce sizi bir görsün. Ankara, istanbul a gidin. Sizin başka şehirde oyalanacak zamanınız asla yok. 22 de menopoz değeri. Fsh yumurtalık rezervini gösterir. Tabi ki tek başına yeterli değil. Ama genelde ultrason bunı destekler.
Nerede arkadaşım bakalımbenimde sonuclarim cikti yorumlarmisin. cok merak ediorm. sali gidicm doktora
gonderiom cnm. prolaktin ilk defa yuksek cikti bu testleri yaptigimda adet degildm cnm. adette iyi ckkmisti prolaktinlerNerede arkadaşım bakalım
Arkadaşım adetin kaçıncı günü?gonderiom cnm. prolaktin ilk defa yuksek cikti bu testleri yaptigimda adet degildm cnm. adette iyi ckkmisti prolaktinler
Adetin kaçıncı günü yapıldı?gonderiom cnm. prolaktin ilk defa yuksek cikti bu testleri yaptigimda adet degildm cnm. adette iyi ckkmisti prolaktinler
regl defildm cnm. doktor progesterona baktir sadece dedi. aile hekimide hepsini yapmis. 21. gun adetinArkadaşım adetin kaçıncı günü?