Gebeliğe Hazırlık Hormon Testi Sonuçlarım.... Moralim bozuldu:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım bunun içinde de d vitamini var ama demek ki sana yetmiyor. Oranı az . Ayrıca tek geçerli olan balık yağı soğuk press balık yağı. Ya da gerçek Krill yağı. Demek istediğim her balık yağı da işe yaramıyor Ben sana gerçek balık yağı da atayım ama çok pahalı bende istiyorum ama pahalı yani :KK43:
oy kuzum at bakalim bu,ilaci da yeni aldim. kan tahlili yaptirdiktan sonra aldm

9172DF97-06D0-4F48-B823-CB7E2554D073.jpeg
En yüksek hayvansal kaynaklı Omega 3 krill dedir. Balıklar kril yerler. Bu eczanelerde satılan balık yağları %10 balık yağı içerse öpüp başımıza koyalım çünkü ham madde pahalı

Çok tatmin etmiyor zaten de, işte devlet desteği alabilmek için gidiyoruz.
ozel muayenesine gitmistim cnm. ben bekliorm mi isler hemen bitck. sabahtan 3 e kadar orda bekledim. bende calisiorm. izin almam cok,zor. bi saat verse o saatte bitse bitmioda cok zorlandim orda

ozel muayenesine gitmistim cnm. ben bekliorm mi isler hemen bitck. sabahtan 3 e kadar orda bekledim. bende calisiorm. izin almam cok,zor. bi saat verse o saatte bitse bitmioda cok zorlandim orda
Çalışırken asla olmuyor Ege Üniversitesi. O konuda haklısın. Ben de her defasında 9 dan 3 e kadar bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim tedaviye başladım geçen ay bulunduğum ilçeye 2 saat uzaklıkta özel hastanede.hormon testi istedi pahalı olduğu için devlette adetimin 2.günü hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı dr uzak bi ilde ve ben çalışıyorum hemen götürüp gösterme şansım yok ne yapmalıyım sizce bundan sonraki aşama ne olur
Ne zamandır çocuk istiyorsun canım? Birde tedaviye başladım demişsin ne tedavisi aşılama mı yapılacak? Eşinde test yaptırmalı belki sende hiçbir problem yoktur eşinin bazı sorunları vardır.

Amh 2.60 iyi bir değer. Arkadaşım acil endokrinoloji uzmanı bul. Anti tpo seni alt üst etmiş gibi duruyor. İlaç başlaman lazım. Hemen bir endokrinoloji profundan randevu almalısın
Gittim doktora levotiron 25 mcg verdi doktor. Troid var dedi.

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim tedaviye başladım geçen ay bulunduğum ilçeye 2 saat uzaklıkta özel hastanede.hormon testi istedi pahalı olduğu için devlette adetimin 2.günü hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı dr uzak bi ilde ve ben çalışıyorum hemen götürüp gösterme şansım yok ne yapmalıyım sizce bundan sonraki aşama ne olur
Merhaba siz ne yaptınız acaba? Son durum nedir?

Back