Gebeliğe Hazırlık Hormon Testi Sonuçlarım.... Moralim bozuldu:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
regl defildm cnm. doktor progesterona baktir sadece dedi. aile hekimide hepsini yapmis. 21. gun adetin

Prolaktin değeri 30 üzerine çıkmamalı. Bunu düşürmek için doktorunuz size dostinex kullandıracaktır yada muadili bir ilaç. Bu ilaç hemen işe yarar. Bu süt hormonudur ve yüksekliği gebeliği engeller.
D vitamin çok önemlidir. Kadınların %95 nde hep eksik. O sebeple özellikle kış aylarında mutlaka takviye kullanmanız gerekir. Günde 3000-5000 ünite arası. Herkesin kullanması şart ve bol bol en az 15 dakika güneşlenmeniz gerekli.

Lh biraz fsh tan yüksek. Muhtemel pco benzeri yumurtalık yapınız var.

Prolaktin değeri 30 üzerine çıkmamalı. Bunu düşürmek için doktorunuz size dostinex kullandıracaktır yada muadili bir ilaç. Bu ilaç hemen işe yarar. Bu süt hormonudur ve yüksekliği gebeliği engeller.
D vitamin çok önemlidir. Kadınların %95 nde hep eksik. O sebeple özellikle kış aylarında mutlaka takviye kullanmanız gerekir. Günde 3000-5000 ünite arası. Herkesin kullanması şart ve bol bol en az 15 dakika güneşlenmeniz gerekli.

Lh biraz fsh tan yüksek. Muhtemel pco benzeri yumurtalık yapınız var.
evet pco gorunmlu folikuller vr dedi.

yumirtlamisim cnm 22 mm dedi. sen de mi tedavi goruosn cnm
Evet tatlım ben aşılama oldum. Günde 1 tablet klomen ile 1 tane 20 mm folikülüm oldu. 16 kasımda beta hcg test var ama pek umudum yok tatlım. Bende pco benzeriyim. Adetlerim 50-60 günde bir tatlım

Evet tatlım ben aşılama oldum. Günde 1 tablet klomen ile 1 tane 20 mm folikülüm oldu. 16 kasımda beta hcg test var ama pek umudum yok tatlım. Bende pco benzeriyim. Adetlerim 50-60 günde bir tatlım
benim cok duznli cnm. 29 gunde en gec olurum. nerde tedavi goruosn

evet pco gorunmlu folikuller vr dedi.
D vitamini aslında bir hormon gibi çalışıyor hormon yapımında kullanılıyor çok çenmli bunu yükseltin mutlaka. Tüm okuyan arkadaşlar d vitamin ölçtürün.
D3 vitamini takviyesi alın

D vitamini aslında bir hormon gibi çalışıyor hormon yapımında kullanılıyor çok çenmli bunu yükseltin mutlaka. Tüm okuyan arkadaşlar d vitamin ölçtürün.
D3 vitamini takviyesi alın
onu sorcam cnm. hafta ici calisiorum. izin.almak zor oluo. birini sorsam biri kalio

Depresyona sokar insanı d3 düşüklüğü. Bunalıma sokar. Bütün vücut dengesini bozar.

destek olrk hangi ilsci onerirsin.
Doktorun sana d vitamini ampul verebilir kalçadan çabuk topla diye ama tablet devam et bence sabah akşam. En iyisi tüm vitaminlerde solgar

Eklentiler

• 74D7460F-2B56-49DA-86A0-A99564B9CACC.jpeg
    74D7460F-2B56-49DA-86A0-A99564B9CACC.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 18
Doktorun sana d vitamini ampul verebilir kalçadan çabuk topla diye ama tablet devam et bence sabah akşam. En iyisi tüm vitaminlerde solgar
Canim merhaba görünce yazmak istedim doktorum eksikligine bakmadan direkt olarak d vitamini baslatti bana devit-3 günde 6 damla olarak.azmi sence

alicm bunu. suan pregnom kullaniorm ben. sakincasi olirmuki
Arkadaşım bunun içinde de d vitamini var ama demek ki sana yetmiyor. Oranı az . Ayrıca tek geçerli olan balık yağı soğuk press balık yağı. Ya da gerçek Krill yağı. Demek istediğim her balık yağı da işe yaramıyor Ben sana gerçek balık yağı da atayım ama çok pahalı bende istiyorum ama pahalı yani :(

Back