Tsh ve fsh acil düşürülmesi lazım. Bu şekilde aşılama da tutmayabilir. Vakit kaybetmeden aslan pençesine başla. Aşılama yaptırsan da yaptırmasan da iç.Test sonucum. Geçen ay fsh 22 idi bu ay çok yükseldi. Civan perçemli çay da içtim, 1 hafta soğan suyu kürü de yaptım faydası olmadı.doktor açıklama yapmıyor direkt aşılama için dosya açılacak. Devlet hastanesi.
1 aydır düşünmekten stres oldum nedenini, sebebini,çaresini söylemiyorlar. Tek çare aşılama ve tüp bebek mi?Eki Görüntüle 2204037
Civan perçemli karışık çay içtim işinde Aslan pençesi de olan.Tsh ve fsh acil düşürülmesi lazım. Bu şekilde aşılama da tutmayabilir. Vakit kaybetmeden aslan pençesine başla. Aşılama yaptırsan da yaptırmasan da iç.
Doğru düzgün açıklama yapmadılar. Teşekkür ederim.aşılama değil de tüp bebek yapılsa daha mantıklı olur. rezerviniz azalıyor. ayrıca prolaktin ve tsh da düşürülmeli. Allah yardımcınız olsun
imkanınız varsa doktor değiştirin derimDoğru düzgün açıklama yapmadılar. Teşekkür ederim.
Devlet hastanesine gittim. İlk hormon testin de fsh 22 çıktı. Hiçbir şey açıklamadan hemen infertilite bölümüne yönlendirdi. Onlar da dosya açılacak hsg ve testleri hemen yaptır dedi. Bu kadar.imkanınız varsa doktor değiştirin derim
22 de yüksek bir değer. ben de üniversite hastanesine gidiyorum, rezerv azlığı olanlara aşılama yapmayıp direk tüp bebeğe geçiyorlar. aşılama normalde bile şansı çok düşük bir olay. sizin için vakit kaybı heleDevlet hastanesine gittim. İlk hormon testin de fsh 22 çıktı. Hiçbir şey açıklamadan hemen infilite bölümüne yönlendirdi. Onlar da dosya açılacak hsg ve testleri hemen yaptır dedi. Bu kadar.
Hastane ve doktor değiştirmek lazım.
Bu çay bi ise yaramaz canım,testere disli aslan pençesi icmen lazım sadeceCivan perçemli karışık çay içtim işinde Aslan pençesi de olan.
Doktorlar ilaçla düşüremiyor mu? Sonucu bile gösteremiyorsun yardımcı olan yok. Bu değerler düşmeden nasıl tutacak evet?
Hiçbir şey demedi. Tam 1 ay kafaya taktım 2.hormon testine kadar uykum kaçtı şimdi de fsh 31 ve rapor gösteremiyorum direk dosyaya koyacaklarmışyumurta rezerviniz nasil bisey dedi mi ? dr degistirseniz daha iyi olacak sanki
Aşılamadır diye tahmin ettim çünkü açıklama yapan yok.sizin hangi hastane. 3 yıl evliliği dolmayanı devlet karşılamıyor galiba.22 de yüksek bir değer. ben de üniversite hastanesine gidiyorum, rezerv azlığı olanlara aşılama yapmayıp direk tüp bebeğe geçiyorlar. aşılama normalde bile şansı çok düşük bir olay. sizin için vakit kaybı hele
ege üniversitesi. evet 3 yıllık evlilik gerekiyorAşılamadır diye tahmin ettim çünkü açıklama yapan yok.sizin hangi hastane. 3 yıl evliliği dolmayanı devlet karşılamıyor galiba.
Benim yeni 3 yıl olmadı.ücret fazla tutar o zaman!ege üniversitesi. evet 3 yıllık evlilik gerekiyor
Klomen kullandınız mı?Test sonucum. Geçen ay fsh 22 idi bu ay çok yükseldi. Civan perçemli çay da içtim, 1 hafta soğan suyu kürü de yaptım faydası olmadı.doktor açıklama yapmıyor direkt aşılama için dosya açılacak. Devlet hastanesi.
1 aydır düşünmekten stres oldum nedenini, sebebini,çaresini söylemiyorlar. Tek çare aşılama ve tüp bebek mi?Eki Görüntüle 2204037
Hayır hiç ilaç kullanmadım. Ben kontrol için gittim doktora onlar hemen dosya açıp aşılama tüp bebek neyse onu yapmak istiyorlar. Bana raporum hakkımda bilgi verilmiyor. Bu değerleri açıklayan uyaran doktor yok! Bu yüzden endişe ettim. Öncelik sağlık evet.Klomen kullandınız mı?
Ben klomen ve igne kullandım. 11 olan fsh degerim 17'lere fırladı.Tsh hormonum,5'lere doğru fırladı. Hormon ilaçlarının,hormonların dengesini çok bozduğunu ögrendim.Arkadaşımın kızı, farklı bir ilde, tüp bebek merkezinde kadın dogum uzmanı olarak görev yapıyor.İlaçları bırakmamı söyledi.Kullandığım ilaçların bende,Menopoz değerlerimi hızlandırdığını söyledi. Ben sadece 2 ay kullandım.Tüm dengem altüst oldu maalesef.
Tsh hormonunuz çok yüksek.Benim değerim,4 küsürdü ve aile hekimimiz ''Dahiliye görünün''Dedi. Dahiliye gittiğim de, boğazım da, 3 tane nodül olduğunu öğrendim.Şuanda bir ilaç kullanıyorum ve değerlerim 2 kadar düştü.
Siz her şeyden önce, muhakkak dahiliye bölümüne gidip, tsh hormonunuzun neden yükseldiğine baktırın derim.
Sağlık herşeyden önce gelir.Sağlıklı olmayıp da,bebek sahibi olmuşsun,neye yarar ki. Teyzemin kaynının kızı,hamilelilik esnasın da, kanser olduğunu ögrenmiş.şuanda doğum yaptı ama bebeğine bile bakamıyor maalesef.Doktorlar ''Bizim yapacak bir şeyimiz kalmadı.Hastanızı evinize götürün''Demişler.Kızcağız şuanda evinde,ölümü bekliyor maalesef
Ben,o kızcagızın durumunu ögrendiğim de, o kullandığım hormon ilaçları için, çok pişman oldum maalesef.
Size nacizane tavsiyem ''Muhakkak önceliğinizin, kendi sağlıgınız oldunu unutmayın!''
Arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama menopoz fsh ı bu değer. Allah kolaylık versin. Tüp bebekte bu değerle kullanacağınız başlangıç dozunuz 600 ıu-750 ıu civarı. Direkt tüp bebek. Ama imkansız diye birşey yok. Allah büyük. Hayır tohumu çayı tavsiye ederim. Kesintisiz sabah akşam en az 3 ay kullanırsanız işe yarabilir.Test sonucum. Geçen ay fsh 22 idi bu ay çok yükseldi. Civan perçemli çay da içtim, 1 hafta soğan suyu kürü de yaptım faydası olmadı.doktor açıklama yapmıyor direkt aşılama için dosya açılacak. Devlet hastanesi.
Karışık olan çayı içtim hayıt tohumlu civan perçemli Aslan pençesi vs vs olan 22 olan değer 31 e yükseldi.işe yaramadıArkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama menopoz fsh ı bu değer. Allah kolaylık versin. Tüp bebekte bu değerle kullanacağınız başlangıç dozunuz 600 ıu-750 ıu civarı. Direkt tüp bebek. Ama imkansız diye birşey yok. Allah büyük. Hayır tohumu çayı tavsiye ederim. Kesintisiz sabah akşam en az 3 ay kullanırsanız işe yarabilir.
Bu değere göre yumurtalıkta yumurta tükenmiş
Öncelikle, siz soğan kürünü deneyin.Daha sonra diğer kürleri yapın.İbrahim saraçoğlu, önce soğan kürü daha sonra diğer kürlere geçin diyor.Karışık olan çayı içtim hayıt tohumlu civan perçemli Aslan pençesi vs vs olan 22 olan değer 31 e yükseldi.işe yaramadı
Canim bahsettigin ilac klomenmi bir cok insan iciyor bende bu ay basliyacam klomeneKlomen kullandınız mı?
Ben klomen ve igne kullandım. 11 olan fsh degerim 17'lere fırladı.Tsh hormonum,5'lere doğru fırladı. Hormon ilaçlarının,hormonların dengesini çok bozduğunu ögrendim.Arkadaşımın kızı, farklı bir ilde, tüp bebek merkezinde kadın dogum uzmanı olarak görev yapıyor.İlaçları bırakmamı söyledi.Kullandığım ilaçların bende,Menopoz değerlerimi hızlandırdığını söyledi. Ben sadece 2 ay kullandım.Tüm dengem altüst oldu maalesef.
Tsh hormonunuz çok yüksek.Benim değerim,4 küsürdü ve aile hekimimiz ''Dahiliye görünün''Dedi. Dahiliye gittiğim de, boğazım da, 3 tane nodül olduğunu öğrendim.Şuanda bir ilaç kullanıyorum ve değerlerim 2 kadar düştü.
Siz her şeyden önce, muhakkak dahiliye bölümüne gidip, tsh hormonunuzun neden yükseldiğine baktırın derim.
Sağlık herşeyden önce gelir.Sağlıklı olmayıp da,bebek sahibi olmuşsun,neye yarar ki. Teyzemin kaynının kızı,hamilelilik esnasın da, kanser olduğunu ögrenmiş.şuanda doğum yaptı ama bebeğine bile bakamıyor maalesef.Doktorlar ''Bizim yapacak bir şeyimiz kalmadı.Hastanızı evinize götürün''Demişler.Kızcağız şuanda evinde,ölümü bekliyor maalesef
Ben,o kızcagızın durumunu ögrendiğim de, o kullandığım hormon ilaçları için, çok pişman oldum maalesef.
Size nacizane tavsiyem ''Muhakkak önceliğinizin, kendi sağlıgınız oldunu unutmayın!''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?