Hormon ilaçları ve migren (çocuğum olmadan ağrıdan gidicem herhalde)

Elyra

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2024
141
82
32
Merhabalar. Açıkçası migreni olanlar için açıklama yapmaya ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Siz beni anlarsınız. Parol harici bir şey alamadığım şu dönemde ağrılarımı hafifletici ya da geçirecek ne önerirsiniz ? Kafama patates bağlayıp öyle yaşamayı düşünüyorum.

Merhabalar. Açıkçası migreni olanlar için açıklama yapmaya ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Siz beni anlarsınız. Parol harici bir şey alamadığım şu dönemde ağrılarımı hafifletici ya da geçirecek ne önerirsiniz ? Kafama patates bağlayıp öyle yaşamayı düşünüyorum.
Ben de o hallerimin resmini atmak isterdim size. Alnıma patates bağlayıp tepeme ve enseme buz kalıbı bağlıyordum. Gerçi sonuç yine olmumsuz du ama...

Ben de o hallerimin resmini atmak isterdim size. Alnıma patates bağlayıp tepeme ve enseme buz kalıbı bağlıyordum. Gerçi sonuç yine olmumsuz du ama...
Yok çaresi yani? Ağlamak istiyorum ama ağlamıyorum çünkü ağrım artarsa diye.

Transfer sonrası ağrılarda ben parol da almadım. Bol su, meyve ve pozitif enerji ile yaklaşık 36 saat bu ağrıyı çekerek kendi kendime iyileşmeye çalıştım. İki transfer oldu ikisinde de çektim maalesef

Ben geçen ay transferim iptal olduğunda çok fazla hormon ilacı aldım , ağlamadığım kadar çok ağladım bu süreçte, psikolojim çöktü resmen kendime gelmeye çalışıyorum hormon ilaçları çok kötü herkeste farklı etkiler yapabiliyor

Transfer sonrası ağrılarda ben parol da almadım. Bol su, meyve ve pozitif enerji ile yaklaşık 36 saat bu ağrıyı çekerek kendi kendime iyileşmeye çalıştım. İki transfer oldu ikisinde de çektim maalesef
Sizin tercihiniz miydi yoksa doktor mu kesti?

Doktor parol alabilrsin dedi fakat ben risk almayım dedim rahme tutunmasını engeller falan diye kendime kızarım sonra diye. Gerçi tutunmadı keşke alsaydım parolu 😀
Ok ben alayım o zaman sizin tecrübenize dayanarak :)) benim de ilk transfer olacak başıma ne gelecek bilmiyorum

Günlük mü aldınız magnezyumu?
Günlük iki tane bile alınabilir. Ben bir dönem kullandım hormon ilaçları ve ciddi ciddi migrenle sınandım bir hafta kadar. Doktorum günde 2 magnezyum alabilirsin ancak ağrı kesici olmaz diyordu. Ocean ExtraMag önerebilirim

Vicks krem var mentollü benim sakaklarima sürünce iyi geliyordu.

Günlük iki tane bile alınabilir. Ben bir dönem kullandım hormon ilaçları ve ciddi ciddi migrenle sınandım bir hafta kadar. Doktorum günde 2 magnezyum alabilirsin ancak ağrı kesici olmaz diyordu. Ocean ExtraMag önerebilirim

Vicks krem var mentollü benim sakaklarima sürünce iyi geliyordu.
hepsini deneyeceğim teşekür ederim öneriler için

Merhabalar. Açıkçası migreni olanlar için açıklama yapmaya ihtiyacım yok diye düşünüyorum. Siz beni anlarsınız. Parol harici bir şey alamadığım şu dönemde ağrılarımı hafifletici ya da geçirecek ne önerirsiniz ? Kafama patates bağlayıp öyle yaşamayı düşünüyoru
Duş alırdım buz koyardım parol veya minoset kullanmama izin vardı. Tabi bunların hepsini migrenin geldiğini hisseder hissetmez yapmaya başlardm yoksa sonrasına fayda yok. Karanlık odama kapanır geçmesini beklerdim 🥹

Duş alırdım buz koyardım parol veya minoset kullanmama izin vardı. Tabi bunların hepsini migrenin geldiğini hisseder hissetmez yapmaya başlardm yoksa sonrasına fayda yok. Karanlık odama kapanır geçmesini beklerdim 🥹
KEsinlikle parolün işe yaraması için başında yakalamak lazım

Merhaba hangi ilaç migreninizi tetikledi acaba bende şuan kullanıyorum o yüzden soruyorum acaba stresten mi oldu

X