Onu hiç denemedim. Eczanelerden temin edilebiliyor mu ?siz kendinize kulak tıkaçları alsanız?
eczaneyi bilmiyorum ama internette satılıyor.Onu hiç denemedim. Eczanelerden temin edilebiliyor mu ?
Dışardan bakınca burnunda hafif bir eğrilik var gibi. Muhtemelen sebebi o.O burun bantları falan hiçbir işe yaramıyor boş para tuzağı eşinizin burnunda et var mı ya da kemik eğriliği septum deviasyonu ameliyatıyla hemen çözülüyor horlama
Ha bunlar yoksa horlama başlı başına sorun ondan önce siz uyuyun diyeceğim ama uykunuz kuş uykusuysa yapacak bir şey yok ayrı oda fikri dışında anlayış gösteriyorsa sorun etmiyorsa
Benim eşimde kilo da yok. Aksine horlamayan adam garip geliyor onaBen de üniversite yıllarımda oda arkadaşlarımdan çektim şimdi eşimden çekiyorum. Kilo verince nefesi rahatlıyor benim eşimin. Doktora gitti hatta bir gece hastanede uyku testine girdi. Hiçbir sorun yok. Ben yapısal olarak dilinin arkaya kaçmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak ben çözüm bulamadım. Bir çözüm var zayıflamak. O da sorunu yok etmiyor ama minimuma indiriyor.
Evet dediğim gibi dışardan bakınca bi eğrilik var. Şarktayız nasıl bir yerse kbb yok en yakın özel hastane 2 saat.Adamı kulağından tuttuğunuz gibi kulak burun boğaz doktoruna götürün geniz eti var büyük ihtimalle. Burnunda şekil bozukluğu da olabilir. Horlamanın en büyük sebebi bu.
Fil gibi horlamaya utanmıyor da doktora demeye utanıyorEvet dediğim gibi dışardan bakınca bi eğrilik var. Şarktayız nasıl bir yerse kbb yok en yakın özel hastane 2 saat.
Hayır bir de utanıyor doktora horluyorum demeye.
Evet dediğim gibi dışardan bakınca bi eğrilik var. Şarktayız nasıl bir yerse kbb yok en yakın özel hastane 2 saat.
gitmezse çenesini komple kapatacağım zatenFil gibi horlamaya utanmıyor da doktora demeye utanıyor
İşte laf olsun. Sanırım operasyon falan derler diye korkuyor.Horlamayan adam garip geliyorsa söylemeye de utanmaması lazım değil mi? Bence sizin sorununuz basitçe çözülebilir gibi geldi bana. Eğer eğrilik varsa düzelince geçer gider. Bi küçük operasyona bakar.
İşte laf olsun. Sanırım operasyon falan derler diye korkuyor.
Doktorav gitmeden çözümü bulamazsınız kulak tıkacı kullanın ses için deEvet dediğim gibi dışardan bakınca bi eğrilik var. Şarktayız nasıl bir yerse kbb yok en yakın özel hastane 2 saat.
Ameliyat da mı kurtarmadıBenim eşim de aynısı. Burnunda eğrilik vardı. Ameliyat bile oldu. Bir süre azaldı. Şimdi tekrar tam gaz devam, kilo almaları da horlamayı artırıyor. En iyisi kulak tıkaçları. Eczanede satılıyor. Balmumu olanların kullanımı epey konforlu. Sesi de yüzde doksan kesiyor. İlk başlarda kulakta basınç hissi gibi yapar ama zamanla alışıyorsunuz. Sesten iyidir. Küçük oğlum bile yeter artık baba diye odasından bağırıyor bazengeçen hastalanmıştım. Burnum tıkalı olduğu için horlamışım o gece. Eşim kaçmış odadan. Böyle nasıl uyuyayım diyor paşam
Duygusal olarak bazı çiftler zedelenebiliyor evet ama benim için uyku daha önemli hiç duygusallığı düşünmüyorum.Operasyon en temizi. Benim eşim de diyor bi yolu olsa ameliyat deseler olacam kurtulacam ama yok diyor. Kendisi de çok rahatsız sürekli onu dürtüp sağa sola çevirmemden. Sabaha kadar cebelleşiyoruz. Bi ara ayrı yattık, dediğiniz gibi o da sağlıklı gelmedi bize ve iyi de gelmedi açıkcası temasımız azaldı.
Horlayanların büyük kısmının sıkıntısı o benim abimde de eşimde de vardı.Dışardan bakınca burnunda hafif bir eğrilik var gibi. Muhtemelen sebebi o.
Ama kendisi de iş hayatına başladıktan sonra böyle bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Hoş çok inanmıyorum ama.
Ondan önce uyusam da muhakkak horladığında uyanıyorum. Bazen salondan bile duyuyorum sesini o derece.
Arada söylüyor iyice ev arkadaşı olduk diye de yapacak bir şey yok.