- Konu Sahibi SelinEnmutlu
Merhaba oyun halisinda herhangibir sorun varmi?Jumbo go go ile birlite ikisinide almak isterim bende avrupa yakasinda oturuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba oyun halisinda herhangibir sorun varmi?Jumbo go go ile birlite ikisinide almak isterim bende avrupa yakasinda oturuyorum
merhaba oyun halısı satılmadıysa almak istiyorum
hangı semttesınız acaba
aslında hoppala ıstıyorum ama fazla geldi
Kusura bakmayin beklettim oyun halisini aliyorum ben oglum kucuk oldugu icin cikamiyorum kargoya verebilirmisiniz odemesi icinde gorusebilirmiyiz
Sefakoydeyim kargo 10 tl filan tutarmi o kadar odeyebilirim kargo ucretiyle ilgili sizin bilginiz varmi?Oglum ufak oldugu icin disari fazla cikamiyorum o yuzden
Canim acikcasi go go biraz fazla geldi yalnis anlamayin ne olur bi sitede 77.5 gordum suan alamiycam zaten oglum cok hareketlendi basindan ayrilamiyorum o yuzden onceligim oyun halisi muzik filan caliyormu 4 aylik oldu ufak el oyuncaklariniz cingirak falan olsaydi onlardan da ariyordum umarim 10 tl filan tutar ne zaman musait olursaniz odemeyide nasil derseniz isterseniz mail adresimide yazabilirim