Bebek İkinci El Hoppala, oyun halısı, dönence, astronot mont vs.

Sefakoydeyim kargo 10 tl filan tutarmi o kadar odeyebilirim kargo ucretiyle ilgili sizin bilginiz varmi?Oglum ufak oldugu icin disari fazla cikamiyorum o yuzden

Canim acikcasi go go biraz fazla geldi yalnis anlamayin ne olur bi sitede 77.5 gordum suan alamiycam zaten oglum cok hareketlendi basindan ayrilamiyorum o yuzden onceligim oyun halisi muzik filan caliyormu 4 aylik oldu ufak el oyuncaklariniz cingirak falan olsaydi onlardan da ariyordum umarim 10 tl filan tutar ne zaman musait olursaniz odemeyide nasil derseniz isterseniz mail adresimide yazabilirim

Canim acikcasi go go biraz fazla geldi yalnis anlamayin ne olur bi sitede 77.5 gordum suan alamiycam zaten oglum cok hareketlendi basindan ayrilamiyorum o yuzden onceligim oyun halisi muzik filan caliyormu 4 aylik oldu ufak el oyuncaklariniz cingirak falan olsaydi onlardan da ariyordum umarim 10 tl filan tutar ne zaman musait olursaniz odemeyide nasil derseniz isterseniz mail adresimide yazabilirim

Ebebekte var sadece ve stoklarinda yok. Bende ordan 130 tl ye aldim ve o urun artik gelmeyecek. İsterseniz siteyi de arayip sorabilirsiniz. O fiyata o urun maalesef bulunmaz. Tabi yinede siz bilrsiniz. Ozelden size telefon numarami yolliyim ordan yazisiriz devamini. Banka bilgilerimi iletirim.

Back