kızlar 5 mayıs günü hıdrellez biliyorsunuz
inanın ya da inanmayın bazı günlerin enerjisi yüksek olur,bunu değerlendirmek lazım
özellikle 5 ve 6 mayısta bol bol hopo yapalım derim ben bütün dileklerimiz için özel ya da genel
konuya yabancı arkadaşlar için yazıyorum,genel yapmak şöyle oluyor kısaca;
seni seviyorum
özür dilerim
beni affet
teşekkür ederim
aklınıza geldikçe tekrarlayın,bu noktada teslimiyet sözkonusu,tasavvufta olduğu gibi,siz istersiniz,Allah neyi ne zaman uygun görürse istediğinizi verir,sizin için hayırlıysa,mantığında düşünüyoruz,yani kendimizi akışa bırakıyoruz,ama arınarak yola devam ediyoruz.
özel yapmak isterseniz de şöyle olabilir ;
konu konu çalışabilirsiniz.
atıyorum şu an örneği :)
annemle yaşadığımız tartışmadan tamamen ben sorumluyum,buna neden olan içimde her ne varsa özür dilerim,beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim.
aklınıza geldikçe tekrar edebilirsiniz :)
Ben henüz etkisini göremedim çevremdeki her şeyin düzelmesini istediğim insanlar o kadar imkansız ki...
Acaba yanlış mı uyguluyorum..
nasıl yapıyorsun yazabilir misin? önemli olan değişmesini istediğin kişiyi düşünerek yapman, çokda uzun cümleler kurman gerekmiyor. "Seni seviyorum, Lütfen beni affet, Özür dilerim, Teşekkür ederim" ben mesela hiç haz etmediğim bir adama seni seviyorum demek için çok uğraştım sonunda dedimki "Hepimizi Allah yarattı, onu Allah yarattı diye seviyorum..." bunu kendime kabul ettirince etkiler başladı. ağzından kelimeler dökülebilir ama hissedebiliyor musun? buna dikkat et!
6 mayıs benim doğum günüm, yazmak istedim, ne bileyim hopo etkisi işte, sizleri seviyorum...
Sanırım sorun burda o kişileri bir daha sevebileceğimi sanmıyorum.. İnsan oldukları için bile sevemem.. Arkadaşım dedim dostum dedim.. Sırtımdan vurdular.. Sadece onların kendi hatalarını görmelerini ve benim hakkımda etrafa saçma sapan dedikodular yaymalarını istemiyordum.. Onları sevmek veya onları hayatımda görmek istemediğim için başarılı olamıyorumNeyse...
Uff ben tam
Olarak anliyamadim birine kiDigim zaman icimden özür dilerim seni seviyorum mu dicem? :44:
Uff ben tam
Olarak anliyamadim birine kiDigim zaman icimden özür dilerim seni seviyorum mu dicem? :44:
aa kızlar benim bir adet kalbim olmuş... nasıl oluyor mesaj sayısı ile mi alakalı? bilen var mı? el cevvap, el bekkkler, el merakkkk :)
evet canım mesaj sayısı ile alakalı :) başka unsurlar da var mı bilmiyorum ama :) güle güle kulannnnn kalbini
çok güzel bol bol kalbim olsun :) vereyim kalbimi beni sevenlere :)
bugünün cuma olması şerefine kendime şu dakikadan itibaren izin verdim ama işyerinde olucam tabi :) canım dostumun bana gönderdiği "kibrit çöplerini" okuyorum Murathan Mungan... sanki adam gizli gizli bizim hayatlarımızı incelemiş, görünmezmişte bizimle yaşamış gibi. nerden de bilmiş :)
okumamıştım,merak ettim,gerçi adam duygu tercümanı gibi,şaşmamak lazım.alınacaklar listeme ekliyim =)
iyi okumalar sana da =)